自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

回覆 lokhang2007 的帖子

最終你老公肯唔肯啊!

大宅

醒目開學勳章

joannewu_0302 發表於 11-10-11 09:54
回覆 lokhang2007 的帖子

最終你老公肯唔肯啊!

我哋得一個小朋友,無諗過去結扎,當時都係多口問吓.

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:結扎手術?

咁有冇話幾多歲先可以扎架?!其實去健康院同家計會係咪一樣轉介去醫院

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

琥珀宮

引用:做產後檢查時醫生建議男人做結紮佢話男人只

原帖由 曲曲 於 11-10-11 發表
做產後檢查時醫生建議男人做結紮
佢話男人只係小手術唔使入院
女人要入院做而且因為係非緊急要排好耐
女人通常會係生仔時順便做埋,我好少聽到特登入院做!

大宅

引用: 有無 知, 可否講多d, 因最近考慮做有關手

原帖由 juicy媽 於 11-10-11 發表
有無 知, 可否講多d, 因最近考慮做有關手術or帶環! 請賜教!
我係健康院帶環的,十年果隻,而家第六年,月頭去check 過冇問题,仲幫我拿分泌去化驗。肥應該係關飲食事

子爵府

好媽媽勳章

我媽咪都紮左好多年,但佢都係咁瘦wor,會肥應該唔關事啦。
終於有褲着!

禁止訪問

男爵府

alicealice313 發表於 11-10-11 03:10
會肥, 心理不平衡

我係得嫂, 我認我肥, 但......

無不平衡卦!

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:結扎手術?

男人又有冇話要幾多歲先扎得?

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我生細囡個時一次過做埋, 都有成2年幾, 暫時都吾覺有咩問題.

我覺得肥瘦係睇返個個人為吾為食, 我生完頭一年keep住食量+餵人奶, 個時體重ok架, 係而家為食忍吾到口先肥返

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至