跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 2

morning all

今日我最早喎, 卓卓唔舒服呀, 佢有D鼻水, 尋晚10點半食左葯訓到而家仲未起身呀, 尋晚又唔肯食奶, 飲得3安就要訓喇! :-( :-(

大宅

All,

Morning!!

Bon,

Morning~~~ 卓卓家o下點呀?? 好 D 無??
朗朗豬係 2004 年 12 月 22 號係法國醫院出左世喇, 重 3.36 Kgs;-) 朗朗's Family updated on 05/06/06

大宅

Mui Mui,

多謝你既 "宵夜" 呀, 嘻嘻~~ Yummy!!!

All,

今日勁忙呀, 要做好多份 reports, 真o係人都顛!! 等我攪好晒後, 我就請你o地食榴槤啦!! 喂, 等我呀~~ :wink:
朗朗豬係 2004 年 12 月 22 號係法國醫院出左世喇, 重 3.36 Kgs;-) 朗朗's Family updated on 05/06/06

大宅

仲有呀, Hippo 而家做緊既 promote, 如果我無會錯意既話, 應該o係咁.....如下:

1.) 買一件就 6 折,
2.) over 三件就再額外 9 折
3.) over 8 件或以上, 就,再 7 折

以上 offer, 只係 for VIP 會員, 由下星期一開始做 promote。 至於呢個 offer 做到幾時, 咁就唔知喇!! 所以, 如果大家有時間既話, 真o係可以去昅昅, 話唔定會有意外收鑊呢~~

大宅

OH~~ 無人既.....?? 去晒邊...

大宅

cherry,

卓卓而家冇咩事喇, 佢今次係第一次病呀! 要食葯水囉, 佢平時已經好嗲, 今日咪仲嗲囉!

大宅

All,

Morning~~
今朝真o係我最早喎!! 等我追o下 message 先。

大宅

bon712 寫道:
cherry,

卓卓而家冇咩事喇, 佢今次係第一次病呀! 要食葯水囉, 佢平時已經好嗲, 今日咪仲嗲囉!

Bon,

卓卓無事就好喇~~ 希望卓卓快 D 好番啦!!
卓卓嗲嗲呀?? 唔緊要啦, 咁你要氹佢多 d 喇!! 我都好鍾意 BB 嗲我o架, 好鬼冧!! 不過朗朗好少會咁囉....

大宅

....我o地又跌o左落第二板喇....... 仲o係好後o果隻呢!! :tongue:

男爵府

Morning all
我尋日係Baby House攞左隻CDR喇,而家upload,一陣再叫你哋參觀呀

Bon
卓卓點呀 卓卓咁精靈一定實好快無事啫,唔好咁擔心

Cherry

大宅

morning

cherry,

卓卓冇事lu...... 佢係好嗲, 不過佢依期係喇Daddy 多喎, 要成日痴住佢, 等佢咩都做唔到呀!

大宅

MM,

卓卓佢冇事喇, 好番晒lu...... 我淨係星期五比葯佢食咋, D葯好散呀, 星期六我都冇再比佢食, 佢淨係訓覺同飲水囉, 好快就生猛番lu.......

大宅

Good morning

Bon
Good that Cheuk Cheuk recovers so fast! Give him one more overcoat as the temp. drops a bit today!
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

男爵府

TAITAI, NOPAN, KIKI
多謝你地D留言呀

大宅

Mui Mui

Thanks for the b'fast and please take the one from me la!
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

大宅

MM

Quick Quick to upload the photos la... so "sum gap" to take a look of Jne Jne's beautiful face ar!!!

別墅

Morning All!

我 upload 左好多緹緹

子爵府

Morning

[size=small]♡緹媽,
你果日收唔收到我個msn啫 ???
好野有相睇...今日有節目啦!!!

[size=small]♡Miffy,
Actually it is not breakfast I gave you but a late dinner a few days ago... he he he
BTW, I had had your breakfast this morning, its really yummy...

[size=small]♡MM,
上Jne個網頁先...睇下message board有'驚'喜比你呀!!!

[size=small]♡Cherry,
我都比咗個宵夜你果喎... 你豬唔豬先???

別墅

All,

上星期同緹緹去左 My Gym 試堂, 我覺得佢好 like, 但要 put on waiting list 因d classes 全部 full 晒...

Guess what ??? We saw [size=medium]伏明霞 , 原來佢個囝都係

子爵府

各位,啱啱upload咗Jas o係Babyhouse影果輯B&W相,大家得閒無咩野做就去昅昅啦!!!
>>>Jasmine in Black & White<<<

首頁

尾頁

跳至