跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

Re: 十二欄干十二釵*

哈,冤豬來喇
lunch 走入來, 先知我係....冤豬 :lol: 大家好! 我真係有頭有面. 有身有腳有下巴. 唔單鮮比人哨.

十二金貓十二狗, 冤豬巷口夕陽....走......... mo liu again.......

我估我排行第3. (kok, 我都係愛'7'字呀. 我就揀做呀3 啦. 做3姑娘好過陶3姑 )

餐,
無呀無呀, 無鼻煙wo 呀, 直頭開個蓋去索, 姣腥啊 不過d 味好快走lor. 係短視做法. 你用電爐落幾滴, 可否只香自己張枱

大宅

小米米 寫道:
十二金貓十二狗, 冤豬巷口夕陽....走
誰知月上柳梢頭, 廷子 拉雞向貓狗,
狗狗聽到出耳油, 貓貓疾走出門後 :mrgreen:
小郁揮拳拍蘿柚 :lol: 小B呆呆聲啾啾

月兒彎彎照九州,奇妙魔法來合奏
小B變身小鳥後,廷子拉弓將鳥偷
貓媽嚇得嘔嘔嘔 :lol: ……
誰人家法來伺候 :lol: :lol: :lol: :lol:

瑣你,都係純粹MO LIU 可愛可愛廷子,米ee 講下笑 :mrgreen:

米,
嘔嘔嘔 :lol: :lol: 你呀
唔log in 都唔得. 笑死我.
艾粒墜舖銀鬚mud 池
我出2句你接下去, 我抵晒呀. jelly mia高人, 米六娘一定唔同你地玩.

"月上柳梢頭, 廷子 拉雞向貓狗," 你有水晶球在手! 真係月夜拉雞向貓 (3貓)狗(惠康既大頭狗做觀眾, 一隻都不能少)
"貓貓疾走出門後" 好有動感, 好切合當時貓貓心情. 個'後'字改為'口' 仲似呀.

[size=x-small]恭迎新店開張大吉, 拾義金釵情比金堅, 3姑小小笑電影之crazy pianist首度公演 , 門票收入全數撥捐3mau黨慈善雞金購買雞亦之用. 片長1mb. 未經剪接, 真人真事揭示鋼琴者之心聲. 版權所有, 不得翻印. 請留e貓地址. 公元2005年10月16日23:00 (亥時)截止報名.

大宅

之,
好久不見
"辦公室政治之如何對付無能狒狒怪" 我公司都有隻! 叉手叉腳"做"腦細, really 煩. 成日呱呱呱呱, 聲大無準!!! good luck 啦你

米,
大頭狗花花唔係派完la mer?? 但換狗行動直至27th(好似). 你早d 帶mi去攬狗狗嘛!(lee 句多魚). 我餘下的全數奉獻左比mau 婆婆!!! 小mi 細細, 對狗狗一定愛不釋手; 廷子咁大個小人, 都係咬住唔放, 一定起碼攬2隻!

大電影已出 . 3秒only. 絕無欺騙成份, 唔好her 我. 我見得1mb 先敢去片, 否則炸油箱就無gugu! 大家得啖笑. 4歲係狂野之年, 希望唔好細教壞大or 大教壞細!!!高抬貴手, 千萬不要擲雞蛋! 要擲就雞亦啦.

大宅

火,
我唔識好似豆豆咁整細個file, 有個15mb 既打gugu (打股din 王)片段都唔識整.
3喵片送到. {柴台就飛d 貓餅貓樹過我, 新果棵喎 }
若然係好片, 千其唔好bt.

大宅

火,
可以rotate 個movie 睇嗎? 我係家中都係轉住睇. 再save 就變成一個幾mb file. 我唔識整細佢嘛.

大宅

jelly,
:lol: :lol: 如果拎lee 個片段去interview 音小同德小, 會唔會即走!!! yundi lee 上身, 搞笑盧海鵬版本 查實都應該9成9...........係首樂章令人陶醉兼上身
小庭都應該識咁彈卦

你地可以睇片時rotate 個畫面嗎?? 拉筋再欣賞罷. 今晚唔好發惡夢.

大宅

米,
做人呀媽要與時並進呀 :lol:
你睇下有無得bid 啦. d 印花唔派喇, 但仲有得讓人收集&換領. 你試下啦. 仲有大約10日時間. 我試過係超市門外意外地執到印花tim 呀. 好魚but 又要汁.
mimi睇中左邊隻wuwu??

自問兒時少時青時都屬書文淡定處變不京型. 都唔知佢似邊果!!! mau生都係唔多聲氣. 唯有接受彈琴小朋友家長的一句大方得體既評論.
廷子又好似真係見過d 咁既彈琴片段 小朋友吸收力確實不可低估.
你睇得開心就得喇. 可唔可以止你嘔

大宅

熱情火火 寫道:
mau,我星期2放工同jess去TST香薰果樹, 妳去唔去??

去去去.

大宅

mia,
多謝報料. 好吸引呀. 有個尚宮畫得有點似韓尚宮.
好想快d 睇+買.

你實在慈悲為懷, 感動到我; 佢當時真有可能真係好感動. 當時我想抓緊一刻可愛duet, 一見佢咁強勁, 去到咁盡, 我即刻cut cut cut!!! 小妹妹好認真架. 我怕以後佢連摸下人家個琴都唔可以

大宅

米,
有daudau咩??? 無呀!
有隻係蝴蝶犬, 好搶手好難見有貨番架!
老粒唔到點呀? 媽媽 :lol:
我, 守株待兔, 一次意外之花, 搞到我成日係惠康門前頭dup dup
女警, 唔好喇卦. 要揸bang bang 槍,會走火架.

今日與花花家去左大棠渡假村玩. 2位小妹妹+2位小弟弟(全部同齡)游裸泳, 好兩小無猜feel. 在更衣室內, 小廷子第一次見到男仔與女仔的不同. enforce 左佢上星期校內教導既'有何不同'! 非常好奇 我諗係時候要買定書睇

大宅

火,姣lee high 呀.
我醒起我要bid 番隻麥記小'大頭狗' 回來. 上week 係車上遺失小貴婦狗呀. 好河鏈. :cry: :cry:

米,
bid 番d 花花回來罷. mimi 會記住你對佢既承諾. :lol: :lol: :lol:

大宅

米,
係蝴蝶犬呀. 好搶手, 惠康d ee 話成日無貨.
我有左邊狗s 廷子最愛斑點, 奇怪係無mud人揀斑點狗. 我d 狗係加$$買架.

米生假如真係會8舊水氹mimi , 你順佢意做慈父囉.
廷子咁大個都要同d 狗一齊瞓覺. 一隻都不能少

大宅

我搞完d相都覺豬喇. 閃, 廷子醒左.

大宅

角角,
梗係有啦. 我得個講字, 做得唔絕.
飛個貓址來, 我好想好想小角睇下佢個學妹parter

波,
唔好比小波仔睇呀. 佢應該未玩琴 我怕你將來難受. :lol: :lol:

大宅

波,
happy to gather 有入幾隻大牌子, 大既意思係..... 好多香港香薰fans 都會郵購既牌子. 賣得都幾平. 我都係訂左英國既kobashi 油.
果度仲有隻叫eou品牌, 好似係lab既品牌, 大/有牌子既油都會給佢eou 做testing (好似咁講過, 講錯唔好怪我. 我係多利mau ), 我係果處買左eou 既 carrot seed oil, 好香sweet, 無辛辣味. 近排身痕, dick起心肝睇住條forumla (再減少少油量) mix 左隻香薰gel 比自己搽. 我仲未死. (內傷就唔知有無 ).

大宅

小米米 寫道:
mau e
順手e 埋俾我啦 :mrgreen:

好學米,
貓左喇. :mrgreen:
小mi 今晚有狗狗玩? 咩狗呀? 蝴蝶犬?? 小mimi一定好開心, 不如整多隻比小mimi 個弟/妹.

大宅

ball,
sent左.
我無sweet almond oil, 我訂左少少, 秋天想同廷子搽油.

米,
要多隻喇. 有花花唔好side 呀.
唔好比壓力自己. 生咩都係自己既事. 唔使交代. 又唔係做功課. 都唔使chop 豬仔印章.

豆,
我有15mb 股魔. 你個油箱掂唔掂??

大宅

角角,
返去同小角笑丫. 唔好比老師知就得喇. :mrgreen:

波,
感覺統合..... 你有否看過有關這方面的書本?? public library 有一本. 我年前借閱過.....( 內容比番晒作者.) 你可以了解一下.

大宅

ball呀,
咁波仔可以可飛呀?? 即係你地做人肉飛機拎起佢來swing??
可唔可以試下預先同佢講, 飛一至二次, 短時間, 慢慢加長飛行時間.

大宅

ball,
你想要rose otto????
波仔可能係懼怕. 到3-4歲期間, 小朋友會有些莫名其妙既恐懼.

首頁
12345...20

尾頁

跳至