跳至

首頁

尾頁

大宅

十二欄干十二釵*寃豬巷口杏仁來

[size=x-large]開張大吉

[size=large]青侵磨教X消包

大家繼續努力,向20000個回應邁進!!!

下次開新托碧到米出招喇!

男爵府

Re: 十二欄干十二猜*寃豬巷口杏仁來

報到先

新屋寶號好攪鬼我鍾意

大宅

一上黎見到新班房

幾歹都認細先 十二妹到

------------------------------------

jelly,

thanks 請問邊處有得買spa series? :-P

-----------------------------------
最新善款數字,肚圍33吋 ,磅數107 點解重得咁快 5日前先103

大宅

我地好耐冇咁人齊,多幾支釵就更加好囉!

豆十二娘:

你 呢幾日食過D乜?我一定記住唔好食

男爵府

古人有云 :mrgreen:
獨自莫憑欄 :mrgreen:
何等寂寞

今後一人有一支欄杆, 繼續發揮杏仁
窮風流,貪瀟孀
風悠悠 水流流
學問不可不追求的精神( 純粹押韻 :mrgreen: )

真是…倚欄杆處……靠杏仁發揮落去o羅 :mrgreen:
++++++++++++++++++++++++++++

咩呀,
敢問個「猜」字改作「釵」是否更好 :mrgreen:
切合咩呀夫人你o既文采風流 :mrgreen:
[size=x-large]所有出現過杏仁屋o既好友, 米女子作出最誠懇的呼籲,快來報到 :mrgreen:

大宅

Re: 十二欄干十二猜*

眾裡尋她千百度
驀然迴首
O, all 仁s 卻在
燈火欄柵處

快來張燈結綵, 燈釵拾翠至得

大宅

豆:
spa series 我見佢

大宅

Blythemia 寫道:
我地好耐冇咁人齊,多幾支釵就更加好囉!

豆十二娘:

你 呢幾日食過D乜?我一定記住唔好食

男爵府

民婦稱 米阿六家便是

大宅

Re: 十二欄干十二釵*寃豬巷口杏仁來

我唔要做大呀:-( ,做細得寵D喎.

唔該哂jelly係舊屋放低塊路牌.

米:
好句好句.

禁止訪問

Re: 十二欄干十二釵*寃豬巷口杏仁來

男爵府

Re: 十二欄干十二釵*

我做十下十下果個

報到!!!!!

最新善款數字,肚圍33吋 ,磅數107 點解重得咁快 5日前先103

個肚圍同我差唔多

別墅

係米每人都要認購一個

大宅

哈,冤豬來喇
lunch 走入來, 先知我係....冤豬 :lol: 大家好! 我真係有頭有面. 有身有腳有下巴. 唔單鮮比人哨.

十二金貓十二狗, 冤豬巷口夕陽....走......... mo liu again.......

我估我排行第3. (kok, 我都係愛'7'字呀. 我就揀做呀3 啦. 做3姑娘好過陶3姑 )

餐,
無呀無呀, 無鼻煙wo 呀, 直頭開個蓋去索, 姣腥啊 不過d 味好快走lor. 係短視做法. 你用電爐落幾滴, 可否只香自己張枱

大宅

kokkok,

我好希望到生時唔好多過125lbs,如果唔係好難減 :-|
比個心理準備妳, 我有左之前係重107, 腰圍25(我好懷念 )臨生前係140+42 <<<<<<咁而家呢?

mau, kok,
7都係我lucky no. :-P

燒十一娘 :mrgreen: ,
thanks! 我呢兩日用cetaphil同愛他美bath oil,好似好小小小小小小小

各位寶釵,
我有小小鍾意個桓字,你地點睇?
以前一向好鍾意個逸字,但係比個老友偷左

大宅

mia,

剛才lunch去library借左你介紹的"The Baby Book", 好好睇 :-P

米,

我最後買左avent pump啦,仲有avent奶煲同nuk milk warmer,希望到時會用到

禁止訪問

別墅

Dau 寫道:
kokkok,

我好希望到生時唔好多過125lbs,如果唔係好難減 :-|
比個心理準備妳, 我有左之前係重107, 腰圍25(我好懷念 )臨生前係140+42 <<<<<<咁而家呢?

咩jek, 而加咪兩者中間囉

我鍾意"臻"

大宅

十二娘:

乜圖書館有咁好呀?如果你睇完覺得好不妨考慮買番本,因為可以用兩歲架.

copied字典如下--
桓 〔huan ㄏㄨㄢˊ〕
〔《廣韻》胡官切,平桓,匣。〕
1.表柱。原指古時郵亭旁作為表識的柱子,後泛指寺、墓、橋、城門等處用作表識或其他用途的柱子。2.指門扇內面兩邊固定門閂的直木。3.大。參見“ 桓撥 ”。4.盤桓。5.憂慮。6.見“ 桓桓 ”。7.水名。即今 白龍江 。發源於 甘肅省 岷縣 。8.山名。9.木名。即無患木。傳說此木為眾鬼所畏,取為器用,辟惡氣,鎮邪。10.姓。 漢 代有 桓譚

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至