跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問..有冇媽咪知道恆福邊到有上門補習呀...

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

cky_2018 發表於 11-10-27 20:45
我想問..有冇媽咪知道恆福邊到有上門補習呀...
你好,
可否留多少少資料
請問幾年級 ?

我細佬有幫人補習
如果你有興趣你可以PM我
我又問下佢有無時間
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

大宅

我個女讀小二
時間:星期一至五下午四點半至六點
要求:做晒功課同溫習
你細佬係邊區幫人補習嫁。會唔會好貴嫁?

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

請見PM 唔該

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我個女讀小二時間:星期一至五下午四點半至

原帖由 cky_2018 於 11-10-28 發表
我個女讀小二
時間:星期一至五下午四點半至六點
要求:做晒功課同溫習
你囡囡讀邊間小學架?

功課量唔多?

1.5 鐘好難做晒功課+溫習架喎!

洋房

Hello,

1.5 hour is not enough for home work completion and tutoring at all! Just tutoring would/should take at least 1 hour!

首頁

尾頁

跳至