自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大廚勳章

回覆:團購食自助餐被呃-大家唔好買呀!

通常團購既鋪頭我都會上openrice睇下先
我一定會揀些大型鋪頭先團購
呢間野我之前睇過食評完全唔掂
所以無買
下次睇求食評先啦

maywei  我都係search過間餐廳的評價至會購買.  發表於 11-11-1 15:50

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

回覆:團購食自助餐被呃-大家唔好買呀!

禁止訪問

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:我之前喺beecrazy訂購了深x埗燒肉市場七位

原帖由 pekkle1120 於 11-10-29 發表
我之前喺beecrazy訂購了深x埗燒肉市場七位自助餐,剛在店內食晚膳只有2個鐘,由六點開始點食物,但來了兩轉 ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

團購自助餐,放題,套餐我實唔幫襯,
太多衰CASE 發生啦

alicialee1210  agree  發表於 11-10-31 10:31

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

子爵府

上個月呢間野都有做過團購
我去食果晚係星期日
雖然唔係咁好食
但當日既供應係源源不絕喎
可能星期日晚冇咁多人呱?
要從一種感覺中"走開",回到屬於原本自己的地方,是一種本領。 當你練就了一身好武功,回頭看那些痛苦已化為灰燼,你會慶幸自己又跨過了。 ...

男爵府

引用:上個月呢間野都有做過團購我去食果晚係星期

原帖由 wongarma 於 11-10-30 發表
上個月呢間野都有做過團購
我去食果晚係星期日
雖然唔係咁好食
你真好彩!我們叫了很多壽司和魚生也沒有到,食到一吐氣!

伯爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

衰到死 食到咁咩心情都冇晒la

alicialee1210  yes  發表於 11-10-31 10:34

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

thanks for sharing!

複式洋房

買之前,最好上開飯啦睇下間野平時多唔多好評先~
我試過中招一次,所為既"君怡酒店"

男爵府

回覆:pekkle1120 的帖子

下次一定去open rice 睇下食評先!咁樣比人呃,真激氣!

水晶宮

熱血金章

通常見到係放題,唔係自己攞食物嘅,我都唔會團購,
實賴野的。

alicialee1210  明白  發表於 11-10-31 10:34

複式洋房

而家d團購質素超差,尤其是任食,試過一次去皇家太平洋食宵夜自助餐,人多兼無野食,話有黑松露,見都無見過,又唔係好平,食得一d都唔舒服,怕怕!

伯爵府

伯爵府

請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

首頁

尾頁

跳至