興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

[轉貼] 最怕改壞名~~~

吳秀貞 嘩, 唔受精?咁將來老公咪連套都唔駛買?!
>吳潔芬 唔......新時代女性,一於同居算
>楊晞曈 亞爸亞媽真小心,驚我唔夠氧氣用
>洪藥瑞 跌親都唔怕!
>楊敬祥 都好勁下喎
>車美霜 果然有容乃大......
>有一次因工作關係, 同人交換卡片, 佢遞片俾我時好奇怪, 耷低哂個
>頭...我一望張卡片, 都忍唔住哈一聲笑左叫黎, 因為佢叫"蘇育宣"
>(So 肉酸)...我諗佢係由細至大都俾人笑個名, 所以耷低頭, 諗落
>有點唔好意思添... (So Sorry)
>有日睇醫生, 見到個叫做Stephen Ho ?醫生。
>咦, 咁佢簡稱咪叫 Dr.S.Ho (Doctor Asshole)?
>我以前睇開個醫生叫'高婉儀',都幾頂引呀!唔通專做男性泌尿科?!
>有次o係商場,有個男人唔見o左個仔,於是就搵security
>幫手o係商場廣播,話佢爸爸o係門口等佢… 廣播內容係如下:
>「徐家權小朋友,你爸爸徐定富o係門口等你…
>a.. 聽過一個李素寶........嫁左比個姓 "簫" ..即....係.......
>b.. 洪梅貴, 周新恆, 羅有大, 吳長大, 吳昭德, 吳美麗, 莫思科, 林花,
郭德雲, 麥生仁, 老來旺, 吳廣德, 畢可宜, 周蕙娟, 鍾樂海, 廖植彪, 柯蘭詩
>c.. 當中我覺得最好笑既係 "劉比蒂", "史塔蓋\"
>d.. 黃嘉嵐" --- 變綠?
>e.. "兩父子, 阿爸叫李杰, 個仔叫李仲杰"
>f.. "三兄妹 : 游詠富, 游詠依, 游詠慈"...游世伯, 咁大整古呀!"
>g.. 上次去台灣某銀行唱台幣...睇一睇櫃面個名牌...
個服務員叫"吳曉郁"...一行六人冇個忍到笑
>h.. 我以前個班主任叫"吳樹喜"
>i.. 我識得一個老師叫"周有松"!!!!!好好笑!!!
>j.. 仲有,有冇聽過人叫"陸浩昌,伍浩昌"??? "陸浩昌先生,請即到5號窗;
伍浩昌先生,請即到6號窗!!!"
>k.. 其實聯婚都好好笑,例如:賴廖聯婚,賴史聯婚....... 等等.........
>l.. 其實日文名都可以好好笑,例如:吉川春代子,菊行條野,金其良美...
I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it.

別墅

Re: [轉貼] 最怕改壞名~~~

大宅

大宅

我的女兒叫瑩瑩,2004年6月6日出生。 她是媽媽的洋娃娃;是爸爸眼中的頑皮女; 是麻麻的傻妹豬;也是爺爺的活寶貝! :-D

洋房

[img align=left]icon15.htm[/img]

侯爵府

好媽媽勳章

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

紅豆 寫道:

笑到我淚水都彪埋

民房

.........

笑到流眼水~~!!
Sandy B :-D :-D :-D :-o :-) :fighting1:

公爵府

伯爵府

侯爵府

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我見過有人叫李育嫦
吳進財
劉備(NOSE)
[img][/img][img align=left

首頁

尾頁

跳至