跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

二至三個月的BB做到咩動作

例如: 有冇望住你傾計

洋房

Re: 二至三個月的BB做到咩動作

經常要你同佢傾計, 食吓手指....

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

撩人傾計, 玩口水
[img=500,400][/img]

侯爵府

2024年龍年勳章

撩人傾計, 玩口水

Kittyrabbit 寫道:
經常要你同佢傾計, 食吓手指....

經常笑

大宅

撩人傾計, 玩口水,食拳頭...

大宅

好媽媽勳章

我同呀B傾計,佢冇反應 ??

大宅

撩人傾計, 成日笑, 玩口水,食拳頭, 扶住佢企響度佢會好滿足好似好叻咁響度笑...

複式洋房

玩口水,食拳頭....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

玩口水玩到流啲口水出黎啦, 食完左手食右手咁啦~

大宅

要你面對面同佢講野, 佢就伸脷或者丫丫聲回應你. 唔同佢講佢就叫.
唔多鍾意你放佢o係大脾. 鍾意你扶佢企o係度, 雖然佢企唔穩.
我揸左兩日手指水, 佢唔食手指啦, 奶咀就食一陣就lur, 唔駛成日食住. 都幾好.
餵人奶果陣成日搞我件衫, 手多多咁..

複式洋房

撩人傾計,玩口水,吹波波, 食拳頭,抓面, 踢來踢去做運動, 如果 ee oo 叫你,你唔抱佢就發脾氣架.
:tongue:

複式洋房

係呀係呀......佢會好滿足好似好叻咁響度笑

複式洋房

係呀係呀......佢會好滿足好似好叻咁響度笑

gloria.glory 寫道:
撩人傾計, 成日笑, 玩口水,食拳頭, 扶住佢企響度佢會好滿足好似好叻咁響度笑...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

kitying18 寫道:
撩人傾計,玩口水,吹波波, 食拳頭,抓面, 踢來踢去做運動, 如果 ee oo 叫你,你唔抱佢就發脾氣架.

我個仔都係咁!

大宅

kitying18 寫道:

一樣呀

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

bb喊小左好多, EEOO咁, 又想食權頭, 但好在未將成個權頭塞入口, 只係響咀邊 "LAM LAM" 下.

大宅

我bb開始想反轉身喇, petpet 和腰都扭起哂, 差個頭小小力就可反轉身.

民房

Hi,

我個仔就成日左零右零, 仲想反身, 如果整高佢就會un 吓un吓, 真係好得意呀 !!!

Ellie

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個女好鍾意 食拳頭&抓面, 仲成日 'me me' 咁叫人, 我就自我發 夢佢叫我 mammy...

大宅

我阿仔心情好就見到人會笑, 講un koo 或者aunt koo, 食拳頭食到jet jet 聲, 成日腳young young 同埋極速擰頭

首頁

尾頁

跳至