自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 回覆:ivyso0804的帖子

船仔, 應該ok
木馬/小飛象都可以啦

子爵府

羅咁大個肚都單拖帶住個女去玩喎,唯一族轉木馬擒唔到高啫!!

禁止發言

廸廸尼D game大肚婆可以玩嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章

小熊維尼/小小世界/小飛像/森林河流之旅/巴斯光年.....
全部都唔剌激, 玩得架, 同囝囝玩得開心d啦

大宅

回覆:ivyso0804 的帖子

我有左6個幾月,尋日C6帶我同吖女去左,我見都有唔少大肚婆去玩,彈弓狗吖,咖啡杯,小熊維尼就一定玩得,我尋日三點入到去,8點走,都系玩左呢三個遊戲,排隊排到咧@@

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

人地工作人員比上嗎?

唔係通常機動遊戲都寫明孕婦, 高血壓那些唔上得的嗎?
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chloelx 發表於 11-11-22 15:40
我有左6個幾月,尋日C6帶我同吖女去左,我見都有唔少大肚婆去玩,彈弓狗吖,咖啡杯,小熊維尼就一定玩得, ...
彈弓狗好chok架wor

hudsonchui  yes ar  發表於 11-11-22 15:52

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我印象中如果唔準玩o個d, 有寫明唔俾架

禁止發言

大宅

我有咗3個幾月時去咗廸廸尼, 都有玩小小世界, 巴施光年, 不過都係行嘅多

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去啦,OK的,開心一下嘛...仲有,益工人不如益我了

大宅

我唔係好見肚4個月個時去過一次, 諗住玩下木馬都好啦, 但工作人員係唔比玩既...

小倩  木馬唔坐馬, only坐馬車應該OK喎...  發表於 11-11-22 18:15
小倩  木馬唔坐馬, only坐馬車應該OK喎...  發表於 11-11-22 17:23

男爵府

畀面勳章

MonkpLam 發表於 11-11-22 17:10
我唔係好見肚4個月個時去過一次, 諗住玩下木馬都好啦, 但工作人員係唔比玩既... ...

我上次去海洋公園, d工作人員又係唔比玩旋轉木馬.

男爵府

畀面勳章

海洋公園真係乜都唔俾玩~上次大肚嗰陣去幾驚佢唔俾我搭攬車要我搭海盜列車……

禁止發言

大宅

回覆 MonkpLam 的帖子

小倩 木馬唔坐馬, only坐馬車應該OK喎... 發表於 1 小時前

佢地直頭唔比我入去..

伯爵府

回覆:廸廸尼D game大肚婆可以玩嗎?

彈弓狗,轉轉杯都唔得,因為d位好窄,除非你未見肚,我諗你得巴斯光年射射槍同小熊維尼玩

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小小世界都0K,茶杯千祈咪制!原本冇嘔開包你嘔凸

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

回覆:fatdenden 的帖子

我又Ok,玩完都無咩,而且我個肚都Ok明顯大,D工作人員完全無唔俾@@不過可能每個大肚婆體質都唔同呱

首頁

尾頁

跳至