單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇興趣一齊去聖誕嘉年華?

有冇興趣"相認"呀?

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 有冇興趣一齊去聖誕嘉年華?

你幾號去呀???

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有興趣ar~
maggielau0705
請問你係咪之前俾過bb初生衫俾我o既maggie ar?

子爵府

我冇所謂…就你地囉

珍珠宮

好媽媽勳章

fongfonglover,
你係芳芳?bb出左世喇!~我咪就係個果maggie囉!~ 我跌左手提,無左你電話喇!~ :-( 得閒聯絡喇!~

男爵府

好耐無聯絡la係ar,我生左la~
我呀b日日都著你俾o既衫仔ga,真係好多謝你ar~
bb 9月26日出世ga,同預產期一樣,好準時ar 你仲記唔記得我個樣呢? 你o個時仲話我個肚細,但呀b出世都有六磅零五 佢同我同月同日生日ga~
係呢......你係咪會去聖誕嘉年華ar?我都想去ar,但到時呀b得3個月大,咁細個冬天出街好似唔係幾好.......我考慮緊

珍珠宮

好媽媽勳章

fongfonglover ,
hihi,我諗我會23號去,因為24-27都是紅日,我怕好多人啊!~其實而家香港冬天都唔係好冷,聖誕節通常都唔冷的!~到時如果你會去我地再聯絡!你可以pm返個手提比我!~你而家係唔係自己湊bb呀!~上個月26號出世,咪剛剛滿月囉!~ 上個月26號我都響醫院呀!我亞囡發高燒入左醫院 :-( :-( 我一星期都無覺好訓!~做媽咪真係好偉大,我竟然7日,每日都訓得幾個鐘都頂得住無病到!~ :lol: 係呢,你bb係男仔定女仔呀

男爵府

o....咁o岩o既?咁你o係邊間e院ar?我o係瑪嘉烈生架.......
你女女因咩事發燒ar?你o係e院陪住你個女女ar?
我o個個係仔仔黎ga.....出世到依家都係食人奶ga,我係咪好叻叻呢?唉............都無人幫到我湊,加上我又餵人奶呢,所以咪自己湊lo~

珍珠宮

好媽媽勳章

fongfonglover ,
都唔知咩事發燒!我入左瑪麗陪左佢2日囉!~

珍珠宮

好媽媽勳章

fongfonglover,
餵人奶都幾辛苦架!我之前都餵左我囡3個月~ ,不過你餵完奶都早d訓喇!~咁你而家同邊個住呀?仲住響葵芳?

首頁

尾頁

跳至