意見反饋
義工

嬰兒食譜 今日: 0|主題: 27094

跳至
有冇湯水食療好介紹??

民房

國民生產總值:12

有冇湯水食療好介紹??

仔仔開學病左好耐,成日食藥都止唔到,又轉過醫生,食左好耐藥,而家就冇傷風,瞓覺有兩聲咳,覺得有好多鼻涕塞住入面出唔倒,所以好大鼻鼾聲,同鼻塞,而家停左藥,問有冇湯水食療可以幫補調理下?亞仔食藥食到好弱 ... thanks!!

別墅

國民生產總值:711

Re: 有冇湯水食療好介紹??

你亞仔幾多歲呀? 試下川貝啦!

複式洋房

國民生產總值:350

HI,
你個仔幾歲, 可以試吓
無花果,川貝,蜜"早", 煲或頓都得 (可以加鴨咀雪梨)

大宅

國民生產總值:1060

你試下入以下網址, 睇下幫唔幫到你. 裡面有好多好多野睇架.

www.healthno1.com

別墅

國民生產總值:532

我在看到一些強身湯水,你有興趣便給你個e-mail address我或者pm我呀!!!

mandychong 寫道:
仔仔開學病左好耐,成日食藥都止唔到,又轉過醫生,食左好耐藥,而家就冇傷風,瞓覺有兩聲咳,覺得有好多鼻涕塞住入面出唔倒,所以好大鼻鼾聲,同鼻塞,而家停左藥,問有冇湯水食療可以幫補調理下?亞仔食藥食到好弱 ... thanks!!

民房

minmineasy: 麻煩你send比我啦!e-mail address,[email protected] Thanks!!

別墅

我已經send了給你,希望可以幫助到你

別墅

國民生產總值:622

minmineasy,
麻煩你 pm比我啦. thx

大宅

國民生產總值:3958

minmineasy,
Hello!!! 可以send給我ma...???
Many tks!!!

別墅

如果有興趣的mama, 請你們pm我,因為file大,所以留下你們的e-mail 我呀!!!

複式洋房

國民生產總值:183

Hello minmineasy,

I am very interested, would you please email to [email protected]

Thanks.

別墅

我已經send 給你,請check e-mail

salichan 寫道:
Hello minmineasy,

I am very interested, would you please email to [email protected]

Thanks.

男爵府

國民生產總值:6025

我都想要呀, 麻煩你 SEND 埋比我呀!
[email protected]

thanks!

別墅

L-Lai 寫道:
我都想要呀, 麻煩你 SEND 埋比我呀!
[email protected]

thanks!

民房

唔該晒!!

民房

我仔仔3歲,而家頻頻煲湯水,希望增強抵抗力,唔該晒咁多個靚媽,亞仔把口刁,唔係樣樣都飲,唯有隻隻試下啦!

等待驗證會員

國民生產總值:4440

minmineasy,

please e-mail to [email protected]

Thank you.

別墅

kilam 寫道:
minmineasy,

please e-mail to [email protected]

Thank you.

該用戶已被刪除

別墅

我已經send 給你們,請check e-mail

12345678910... 16
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.