2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

hihi 各位,

岩岩搵醫生check 左, confirmed 了。

請問有無人知book 廣華要點做呢?

複式洋房

hihi , 我今早都排左早期oscar,如果廣華俾左早期oscar , 我唔知好唔好再book 威院....而家好貴, 要$2550.

私家我book 左5week 第一次照, 我都唔想早照, 但係姑娘話6周前要留位.....我估出年真係會好full...

複式洋房

回覆 fennie12 的帖子

我都係搵普通家庭醫驗同寫紙, 今日排左期了

複式洋房

回覆 daytam 的帖子

我想book 法國, 問左姑娘6week 前要book 仲話唔一定有位, 我問左兩個dr 既姑娘都係咁話, 所以我都早d見醫生。
你會book 邊間生呀?

複式洋房

回覆 mami2011 的帖子

congrat! 搵醫生confirm 再去排期, book 私家~

複式洋房

回覆 michaelytt 的帖子

我都覺得係等緊時間過, 同bb 一起努力, 一關又一關都要過到!!

複式洋房

回覆 bubulululu 的帖子

人地話嘔係好架, 因為懷孕個身體對d 有害野會有警號, 嘔左d 唔好既野, bb就唔會吸收到。
不過冬天真係要小心, 我都好似感親.....

我係一早起想嘔, 但係未有上胎勁嘔既感覺。

複式洋房

twins真係好開心, 我都有期望過架~但係唔係。。。。

首頁

尾頁

跳至