跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

引用:聽你地咁講清河邨好恐佈,你地係申請左幾耐

原帖由 懶懶熊 於 11-12-02 發表
聽你地咁講清河邨好恐佈,你地係申請左幾耐,派左第幾次先有北區?我見好多朋友都係新界西。

...
三年幾!第一次就派到,當時見到係新樓,環境又幾清靜~~~~當時又陀住bb,如果唔係都唔會甘失望,後來先知九成係國民,一成係蟻民!

麥兜媽  mouth:好慘  發表於 11-12-4 23:42

子爵府

引用:Quote:BoBo8352+發表於+11-12-2+23:21+其實

原帖由 toto_maggie 於 11-12-02 發表
根本樓下既配套唔足以可應付到清河村.........
係,絕對認同,大佬丫甘多人迫埋一條村,一定會有碰撞啦,佢地嗰d小朋友就係寶,我地嗰d就係草咩,搞到街都唔想落,在家睇下電視煮下飯仔清清靜靜過一日好過!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

BoBo8352 發表於 11-12-2 23:49
係,絕對認同,大佬丫甘多人迫埋一條村,一定會有碰撞啦,佢地嗰d小朋友就係寶,我地嗰d就係草咩,搞到街都 ...

我住左咁耐都唔敢比個女落樓下玩,
百佳D車你地唔好用呀,我見過幾次D大6婆由得D小朋友,係架車尿尿,一路行一路流落街
我曾試過希望同國民和平共處,但.........一係佢根本唔so你隻蟻民,
一係只全心利用你(我領過野啦,依家學識左,住得呢做要點保護自己)
順順利利 大吉大利       

子爵府

引用:Quote:BoBo8352+發表於+11-12-2+23:49+係,

原帖由 charmaine_1 於 11-12-03 發表
我住左咁耐都唔敢比個女落樓下玩,
百佳D車你地唔好用呀,我見過幾次D大6婆由得D小朋友,係架車尿尿,一路行一 ...
係丫,我都覺得住喺呢度一定要學識保護自己,佢地真係好假(某部分)喺你面前就好fd甘,拎轉背就用鄉下話呢個話嗰個,真係~~~~~在她們的世界太多是是非非了,我自問真係容入唔到佢地既世界!更何況佢地都睇我地唔順眼,何必我要戴上假面具對著你們!

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

BoBo8352 發表於 11-12-3 09:12
係丫,我都覺得住喺呢度一定要學識保護自己,佢地真係好假(某部分)喺你面前就好fd甘,拎轉背就用鄉下話呢 ...

某部分都佔左99%..........c未
順順利利 大吉大利       

子爵府

引用:Quote:BoBo8352+發表於+11-12-3+09:12+係丫

呢某部分都佔左99%..........c未
哈哈,所以我寧願做孤獨精好過做是非精我都有遇過好既國民0.11%,不過始終未能做到朋友!因為大家都會怕被出賣,so~~~~~~~~

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

BoBo8352 發表於 11-12-3 09:43
哈哈,所以我寧願做孤獨精好過做是非精我都有遇過好既國民0.11%,不過始終未能做到朋友!因 ...
我咪又係孤獨精幾好,入左屋關上門,就係我個安樂窩
過來人話你聽-------同佢地玩,無好結果架果0.11%亦都只一句hi 一句bye好啦
順順利利 大吉大利       

子爵府

引用:我隔鄰有個阿媽日日”畫”大個喉嚨鬧仔!

原帖由 ada_790712 於 11-12-03 發表
我隔鄰有個阿媽日日”畫”大個喉嚨鬧仔!
死伙,係咪我呢,哈哈!有時火起上來真係要"畫"大喉嚨佢地先會聽話,but我一定會關門先發瘋,某d就真係鬧到20都會聽到!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

ada_790712 發表於 11-12-3 09:48
我隔鄰有個阿媽日日”畫”大個喉嚨鬧仔!

佢鬧仔都只係嘈,我斜對面唔只嘈,仲要畫花我度門,佢間屋仲臭氣沖天,
行過我都要閉氣
順順利利 大吉大利       

子爵府

引用:Quote:BoBo8352+發表於+11-12-3+09:43+哈哈

我咪又係孤獨精幾好,入左屋關上門,就係我個安樂窩
過來人話你聽-------同佢地玩,無好結果架:sic ...
有時真係hi/bye佢地都廢事啋你,以禮相待,咪又係

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

BoBo8352 發表於 11-12-3 09:53
死伙,係咪我呢,哈哈!有時火起上來真係要"畫"大喉嚨佢地先會聽話,but我一定會關門先發瘋,某d就真 ...

我樓下果個日日鬧仔,我只聽得明二個字(寫呀)
我諗佢把聲應該2x樓都聽到(我住底層)
順順利利 大吉大利       

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

BoBo8352 發表於 11-12-3 09:57
有時真係hi/bye佢地都廢事啋你,以禮相待,咪又係

呢2句係迎面撞到先講咋,唔迎面咪當睇唔到囉
順順利利 大吉大利       

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

ada_790712 發表於 11-12-3 10:03
畫花你度門?報警啦!

通知左房署主任,出左信比佢地
順順利利 大吉大利       

子爵府

引用:Quote:ada_790712+發表於+11-12-3+09:48+我

佢鬧仔都只係嘈,我斜對面唔只嘈,仲要畫花我度門,佢間屋仲臭氣沖天,
行過我都要閉氣
...
畫我隻門,我xyz佢丫,我都係低層仲要成日忍受佢地無端端飛落來既垃圾,煮煮下飯個廚窗竟然會飛幾堆麵丫,廁所窗又有一堆濕淋淋既頭髮,

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

子爵府

引用:Quote:BoBo8352+發表於+11-12-3+09:53+死伙

原帖由 ada_790712 於 11-12-03 發表
果對係孖仔來!
好彩,我幾個係girl,不過女孩子破壞力都唔俾boy弱

首頁
12345...7

尾頁

跳至