在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

弱智人仕庇護工場想搵人捐贈物品

請問有無媽咪的公司會有貨辦唔要, 我做緊的慈善
機構想搵人捐贈D物品俾我地個會for活動用, 我個
中心係一間弱智人仕庇護工場黎, 希望各位有善心
的媽咪可以幫到我地喇, 如有請pm我留電話.
多謝!
善有善報, 福有悠歸!!!

大宅

Re: 有無...

需要什麼物品

rl2999 寫道:
請問有無媽咪的公司會有貨辦唔要, 我做緊的慈善
機構想搵人捐贈D物品俾我地個會for活動用, 我個
中心係一間弱智人仕庇護工場黎, 希望各位有善心
的媽咪可以幫到我地喇, 如有請pm我留電話.
多謝!
善有善報, 福有悠歸!!!

男爵府

莎朗,
其實咩都可以架, 如: 玩具, 體育用品, 鞋, 潤膚用品, 飾物, 頸巾披肩, 食物, 背囊手袋, 相架, 貼紙, 文具精品, 甚至唇膏, 事關有D弱智人士都會貪靚, 有時佢地搽指甲油番黎, 都專登問我地佢隻手靚唔靚架? 你有咩可以捐俾我地呢? 你通知我地, 有多少我地會通知中心主任派會車到取, 若然輕便, 咁我會自己到取(帶機構咭片), 做義工幫佢地到取, 為免外界人士會以為我地將物品據為己有, 取捐贈品後中心主任會出番張致謝信架!(種類繁多, 未能盡錄), 益智書籍都得架.

大宅

如果你唔介意的話
我屋企有物品可以捐出

如:
玩具 / 食物 / 手袋 / 文具......等等

你可以pm給我相約交收

複式洋房

Hi, 你可唔可以留E-MAIL比我,我搵到有捐出既物品聯絡你,好嗎?

首頁

尾頁

跳至