跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

HALLO-BABY爬行大賽2005

今日好開心, 我同仔仔參加左 HALLO-BABY爬行大賽2005, WIN左大仔肥(口都)(口都)南瓜LOOK最佳造型獎!!!!

子爵府

Re: HALLO-BABY爬行大賽2005

傑傑都有玩爬行大賽,不過全程冇爬過,下次要叫大會整多個"hallo_baby爬行賽全程最夠定力唔爬"大獎
:-)  :-)  :-)  :-)

別墅

迪迪都有參賽,不過他爬去隔離線,跟其他bb爬

大宅

WindyChow,
Congratulations!

Cookieng,
仲有廷廷都得造型獎(好似女巫look,係咪?)
Congratulations too!

我今日都好開心呀,Annabel都有參加HALLO-BABY爬行大賽2005,win左2個獎tim:
1. 小b既至sweet糖果look最佳造型獎 &
2. 小b既{全港hallo-baby爬行極速獎}

多謝xs0156鼓勵我去參加&各位姐妹(包括0412 & 0501既靚靚媽咪)既支持! 好彩無掉了0412bb會臉,可惜影唔到相law!
WindyChow 寫道:
今日好開心, 我同仔仔參加左 HALLO-BABY爬行大賽2005, WIN左大仔肥(口都)(口都)南瓜LOOK最佳造型獎!!!!

子爵府

格格同廷廷都叻叻

別墅

jo,

下次柏柏同你傑傑玩'最佳定型比賽'.我覺得大會未有準備熱身區,人地爬晒,阿 柏柏仲做緊'warm up'.死未??

大宅

格格, 廷廷 & windychow仔仔,
Congratulations

大宅

princesshk2

我是0501媽媽會的媽媽,昨日我都有去爬呢,妳小b好得意呀,又爬得快,恭喜晒,我b都羅了造型獎好開心~~~

點解冇影相??我睇我張大合照有冇妳b,如果有send比妳好嗎?
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

windychow,
恭喜晒~ 有無相睇下

x jo,
mug 傑傑都有參加, 幾好丫, 至在參予啫! 錦傑傑玩得開唔開心呀?

princesshk2,
恭喜晒噃~ annabel 真係一個好"爬手"
點解無影相? 係咪剩係拍左video?

cookieng,
恭喜晒 廷廷攞咩獎? 有無相睇?

喬頭媽媽,
可唔可以post張大合照出黎比大家睇下

大宅

其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

本來張相清d大張d,唔知點解放上黎,變細了和矇了,不好意思呢,如果要大張相比個e-mail我send比你

大宅

喬頭媽媽,
Thanks for sharing the photos! 好彩有你幅je! Pls check PM!

大宅

喬頭媽媽,
唔該晒~

princesshk2,
我搵到妳一家三口啦

洋房

嘩, 原來咁多bb參加左, 得獎o既bb好叻呀
我o既毛毛都係唔肯爬, 所以諗住都唔會有獎, 跟住就去左食野, 因為等大合照大耐了, 我地係細b第一組

點知今日蘋果登左我個仔張相, 嘩, 我仲開心過羅頭獎
無白費我縫左幾晚o既衫仔同帽仔 :-P

子爵府

妳好叻呀,自己整,我哩個亞媽真係好鬼懶,佢果日先通知我去玩,咁咪是但拎左條頭巾去玩囉

洋房

happybobo,

你就好啦, 我阿b係大b-J組, 相信都係最後果組, 所以啲記者都走晒lu, 雖然有個女仔走嚟影左我阿b近鏡, 但係就唔知係邊個單位的人, 總知就報紙, 新聞, 同bk網頁都搵唔到我阿b既相 :cry:

唔知何解我唔知有大合照環節, 所以阿b爬完就幫佢落妝, 所以到影大合照時冇參與到, 點知原來好多阿b落晒妝都有影..... 冇張大合照做紀念for回憶, 硬係好似爭d嘢咁 :-|

洋房

唔緊要啦, 我地都無等大合照, 因為老實講, 當日安排上係有些混亂, 係 Lift 口 等左好耐, 又熱又焗, 又唔夠位坐, 之後工作人員先叫我地可以周圍行下, 之後返黎集合, 但我地驚到時又要再等, 同埋都唔知係咪真係有大合照, 所以都無返去, 因為諗住都係志在參與, 自己影相算了, 都可以做紀念呀

其實都有賺o架, 當一個outdoor活動, 阿b又可以見到咁多人&bb, 佢都好開心, 唔係平日都唔知帶佢去邊好, 所以當晚我都無唔開心

首頁

尾頁

跳至