潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我想知道duty free有冇呢個gucci袋買??

同埋而家係duty free 開卡買gucci有幾多折??

大宅

Re: 我想知道duty free有冇呢個gucci袋買??

koolala_koolala,

sunplaza o果間無呢隻袋, 就算有都無discount.
我問個sales, pvc料好少有dicsount.
開卡最多75折.

koolala_koolala 寫道:

大宅

Re: 我想知道duty free有冇呢個gucci袋買??

請問呢個袋幾錢呀?

大宅

baby111,

新出o果時$46xx, 依家唔知有無加價.

baby111 寫道:
請問呢個袋幾錢呀?

洋房

baby111 ,

細size就 $5,090.00
大Size就$ 5,400.00

baby111 寫道:
請問呢個袋幾錢呀?

洋房

katrina918,

邊間DFS有呀~我想買呀~~
thx~~~~

katrina918 寫道:

sunplaza o果間無呢隻袋, 就算有都無discount.
我問個sales, pvc料好少有dicsount.
開卡最多75折.

[quote]
koolala_koolala 寫道:

[/quote]

大宅

我上次見尖沙咀專門店有得賣, 下面o果層.

洋房

katrina918,

我知道呀~
^0^thx~

katrina918 寫道:

我上次見尖沙咀專門店有得賣, 下面o果層.

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上次我阿嫂開左卡,佢去睇過呢個冇得折~~係duty free入面既有得折既袋通常都唔係hit款,佢連電話繩個d都冇得折呢~~
我8月時買5030係sogo專門店買~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

洋房

即係CWB既sogo呀???
等我去睇睇先~~~

janet 寫道:
上次我阿嫂開左卡,佢去睇過呢個冇得折~~係duty free入面既有得折既袋通常都唔係hit款,佢連電話繩個d都冇得折呢~~
我8月時買5030係sogo專門店買~~

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無錯~~係銅鑼灣sogo~~個日有朋友話而家好似有d款做梗8折,不過唔知我有冇記錯呢~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至