想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 真的好想有bb....幾時先輪到我 ?!

chung_mama,
我都同你一樣咁諗, 好多

民房

大家好﹗請指教﹗我新加入﹗
我剛努力第二個月,今日day 30 啦﹗平時我D m 都唔太準,27-36都有,今日心急驗咗冇,好失望呀﹗
好想有人分享下。上咗呢個網一排,見到好多姊妹同大家一樣,所以都想互相支持下,或者第時大家都Bingo咗,仲可以交流下呢﹗

民房

是不是真的要去check下呢??好似好難bingo! :-( :-(

複式洋房

tamfamily: 嘩... 真係有一種志同道合的感覺呢!!! 我都係成日俾老公咁樣講.. 哈哈!! 佢成日笑話..依定未肯定已經咁, 肯定左咪好緊要?!

我連呢個 sunday 去 ocean park 都心大心細.. 但記住... 係未證實架!!! 係咪俾我激死!!

哈哈... 都係唔好杞人憂天啦!!

好多謝大家啊!!

別墅

chungmama,
簡直係一模一樣,我老公話﹕你都未知係咪有咗已經咁“蛇wua” 都唔知如果真係有咗會點? 佢叫我最好邊度都唔好去,因為坐車都好危險,佢好寸咁叫我行路返工,話對我有益喎! 真係俾佢吹脹,我好想睇吓到時有咗邊個緊張D :tongue:

複式洋房

哎呀.. 真係倒霉!!! 今日 m 突然來了喎.. 仲要係早左 2 日.. 唉.. 唯有下個月再試試啦...

都好, 有左今次既經驗, 下次唔會咁騰.. 哈哈...

仲有呀.. 你去北海道之旅, 盡量發揮... 等你的好消息!!! 嘻嘻!!

別墅

我都希望, 不過我老公話唔想太刻意, 想自然D喎! 可能佢有壓力啦! 咁我就只好"放長線釣大魚"啦!

首頁

尾頁

跳至