跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

有無mami個bb係飲緊安嬰兒A+,阿b飲得好唔好!

複式洋房

Re: 有無mami個bb係飲緊安嬰兒A+,阿b飲得好唔好!

我BB一開始就食安嬰兒A+,so far 都OK, 飲到5oz, 一日五餐. 便便有時yellow, 有時green law, 冇乜特別臭味啦!

mandyyml 寫道:
各位mami,

我阿b而家飲緊金裝能恩,但我發覺呢隻奶粉d味道好似怪怪地,而且阿b的便便好臭,我好想同阿b轉安嬰兒A+,想問下各位mami,你地bb飲呢隻奶粉飲得好唔好,d便便o唔ok呀?

大宅

Re: 有無mami個bb係飲緊安嬰兒A+,阿b飲得好唔好!

我阿仔都係一出世就食A+, 揀A+都係口碑, 身邊幾個媽咪朋友都係食佢, 有個朋友佢個大仔食能恩, 佢又係話D大大臭到頂唔緊所以阿細仔都唔食能恩轉食A+, 我阿仔而家3個月大, 日日一大便, D 便便時黃時綠, 我問過健全院D姑娘話OK冇問題喎....阿仔而家唔肯飲水, 聽阿姐姐講話D便便實左D, 如果O個日肯飲水就軟身D

複式洋房

我BB

別墅

Hi 各位媽咪:
我個BB都係一出世就飲A+,现在3個月,健康院D姑娘話BB
重得好好,都有一日1一2次便便,聽D媽咪講A+是肥仔奶粉。
]

洋房

我bb又係一出世就食A+,
每三個鐘食6安士,
D便便係黃色, 軟身,
唔係好臭!
感謝主, 幾好呀!
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

禁止訪問

大宅

Fayehung 寫道:
我bb又係一出世就食A+,
每三個鐘食6安士,
D便便係黃色, 軟身,
唔係好臭!
感謝主, 幾好呀!

Fayehung,
你bb每三個鐘食6安士! 咁一日咪食36安~~ 好西利呀 :mrgreen:

我b女現每4小時食5安, 一日都係食25安.
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

首頁

尾頁

跳至