跳至

首頁

尾頁

大宅

BB小動作/怪習慣

好攪笑, 最近抱BB時, 當佢好眼瞓, 想瞓覺既時候, 就會將個頭不停咁鑽, 用個面磨我個身, 成隻鑽地鼠咁.
再咁鑽, 我有D擔心佢個鼻會越來越'篇'.

大宅

Re: BB小動作/怪習慣

嚇嚇﹐我隻B都係咁﹐但佢一出世已經係咁﹐我仲諗佢係度找媽媽奶食添。

大宅

我個囡又兩三個月開始,訓覺就要有兩條毛巾係個面兩側.左拎拎右拎拎先會訓,好攪笑!

大宅

哈哈, 芷殷幾個月時都係咁, 原來其他bb都係,真係好得意攪笑,總有好中意用手wei我個咀,鼻...

公爵府

蝦仔而家除左 wei 我個咀 & 鼻之外, 有時仲會兩個手板摸住大人塊面, 好似'呵呵'咁, 好 sweet 架

佢而家訓覺, 塊面鐘意有野掂住額頭, e.g. 枕頭邊 / 床圍 / 手掌
[/url]
該用戶已被刪除

大宅

我都係呀, 阿b成日用手仔摸我塊面, 又鍾意扯我副眼鏡, 所以衣家抱佢, 我一定帶膠柜眼鏡, 無咁易跌難.

不過, 佢摸我塊面既時候, 真係好鬼死'可愛', 佢仲會'ah ah wo wo咁同我講野, 勁sweet.

侯爵府

我個囡都好鐘意扯我副眼鏡架~~所以我而家放假係屋企都帶隱形眼鏡~~另外~~抱佢果陣~~佢好鐘意食手指~~佢幾爽呀~~有得抱~~又有得食手指~~食食下~~就黎摸我塊面~~攪到我成面口水~~

大宅

我囝囝依家好鐘意伸脷仔. 維持好耐. 如果學返佢. 佢會好開心. 又鐘意摸爸爸下巴, 可能有鬚根. 又非常鐘意dum腳. 一放落床或地墊. 便係咁dum. 個樣仲好落力咁.

大宅

我呀囝都鐘意摸我面,口&NOSE, 仲鍾意蚊長頭髮

大宅

意粉仔成日扯我d頭髮....同埋佢成日食腳指 :tongue:
該用戶已被刪除

大宅

wasyinyin 寫道:
我囝囝依家好鐘意伸脷仔. 維持好耐. 如果學返佢. 佢會好開心. 又鐘意摸爸爸下巴, 可能有鬚根. 又非常鐘意dum腳. 一放落床或地墊. 便係咁dum. 個樣仲好落力咁.

我bb同你bb差唔多,伸脷+嘖口水,鐘意dum腳.
mayken1612,
我b都一樣,四隻手指放入口,全隻手都係口水,然後同我抺面....
Cherie&MoMo,
我老公都配左新眼鏡∼∼∼∼∼(俾bb丟落地)

男爵府

BB鍾意扯我D頭髮...好痛ar..
鍾意大叫... 扭計
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁
該用戶已被刪除

大宅

我最近發覺, 次次同bb坐bb車, 佢隻右手一定伸出車外, 無論我將佢隻手放番入車幾多次, 佢一陣就又伸出黎, 完全不受我控制, 真係無佢'符'.

大宅

Cherie&MoMo 寫道:
哩排momo食奶果陣鍾意伸直隻手, d手指係咁郁, 好似做手部運動咁, 自己就望住自己隻手郁,個咀又係咁郁住食奶, 好搞笑o架, 我成日忍唔住見佢隻手郁都會咬下佢手仔o架!!

我個都係咁, 佢好專心咁望住自己隻手係度慢慢郁.

男爵府

近排開始教bb拜拜..郁手仔...
有少少反應 !!

而家bb學爸爸笑....笑得好醜怪...
其實都好好笑 !!
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

首頁

尾頁

跳至