意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 11|主題: 31423

好辛苦,請幫幫我

別墅

國民生產總值:531

好辛苦,請幫幫我

我年幾兩年前開始,陰道非常痕養,不受控制流了很多液體分柲,搞到底褲濕晒,仲有黃黃綠綠的豆府渣狀分泌,惡臭。睇左好多醫生,塞左很多藥,好返,又返發,好返,又來過。
故此我在年頭開始,同老公冇再行埋,因為極之影響我對性生活的興趣。冇了性生活後,居然好返,一直keep 了十個月,上個星期同老公行埋,只係一次咁多,又返發啦。我好煩哪。有冇姊妹可以介紹好的醫生俾我啊,我唔想成日反反覆覆咁樣啊,D臭味直情係公司我自己座係位度都聞到啊。我幾驚人地都聞到呀。

我住港島東區,有冇醫生介紹啊, 唔該幫幫忙啊。個死佬有出去滾的。我好驚係性病,唔係念珠菌咁簡單。D人成日話要兩公婆一齊睇,一齊醫。咁有邊個醫生可以兩個一次醫晒啊,婦科醫生都可以醫老公嗎。 :-( :-( :-(

唔該幫幫我,我就來辛苦死啦!
6W1D 0.436cm; 8W1D 1.74cm

大宅

國民生產總值:1907

Re: 好辛苦,請幫幫我

嘩,你有冇用套o架,呢o的o野真係要兩個人一齊醫o架喎,
如果你好番,又同佢行埋一定會番發o架...

Mama: Janice (楠ma)    卓楠bb~

別墅

就係諗住都冇行埋十個月,應該冇事,所以都冇用套。咁如果一齊醫,要搵咩類型醫生至得呀?

子爵府

國民生產總值:10507

去家計會.

我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

國民生產總值:2850

聽你咁講好可能有問題係你老公身上 (佢身體已經長期keep 住有果種"困", 只不過佢自已無發出黎), 其實你睇開邊果醫生都可以睇埋你老公, 最好你地詳細驗查下, 你自已要小心d, 下次帶袋, 唔使之後辛苦.

男爵府

國民生產總值:6964

lifelong,
其實念珠菌係可以o係男性生殖器上濳服好長時間同冇任何病徵.如果你先生有念珠菌而唔醫好,就算你一次又一次醫好,只要有性行為,一樣會再交叉互傳.
其實一般醫生都可以去睇,佢多數會比d消炎藥你同老公食,同埋女人就會出用藥塞陰道,男人就會比藥膏佢搽.一般黎講大約一個月就會好番.另外你地dunderwear 要消毒或更換新的.
但如果佢有佢滾,我諗佢點醫都冇用,希望你唔好介意我甘講,因為隋時染上泡疹彧aids,就真係一世!

男爵府

國民生產總值:9158

快d同你老公傾下一齊睇醫生啦!唔好拖喇!
***南無阿彌陀佛***

該用戶已被刪除

別墅

多謝各位的意見。我或者會試下家計會。

不過請問社會衛生科係睇乜架,要點樣報名?

洋房

國民生產總值:89

仲有著過既under最好用熱水洗下, 泡一陣最好
想生返個「豬」仔! ;-)

別墅

國民生產總值:569

我以前有左bb果時都係禁呀...
綠色好似豆府渣狀分泌,之後如果唔理就change去紅色好似
”見紅’禁...
拎左去驗,話我有鏈球菌

別墅

puppywong,

乜唔係念珠菌先係咁既咩?醫生冇幫我驗,就話我實係念珠菌,我問佢使唔使叫埋老公來睇,佢又話唔使,俾藥塞同食就得。又話其實未必關佢事,因為女性陰道同肛門好接近,同埋念珠菌根本無得斷尾,所以至會咁。

咁死啦,照佢咁講,冇得斷尾,咁我咪唔使生bb?

我打去家計會問過啦,佢地係冇門診架,只有男女保健,即係驗身啊。 :cry:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.