婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有關小產....

我上年3月同10月小產,2次都有做刮宮.上個月中個陣開始流啡,我仲以為m到,點知睇落又唔以,心驚一驚走去買棒棒驗,原來中左~.~,但係d 啡一路冇停過,訓係度就冇流,一起身稍為行下就又流過 :-( 睇怕今次又保唔住啦 :-(
各位姊妹,我而家應該直接去醫院好,定搵私家醫生睇好呢 (我之前2次都係一見紅就去睇急症,然後直接留院)
如果睇私家,邊個好(我住深水土步)同埋要幾多$$到 0.0a
好擔心會變慣性流產 :-(

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 有關小產....

我覺得你現在直接去醫院睇下先

複式洋房

其實我係想博下 ,因為前2次係醫院d 醫生話咩都做唔到,個胎唔得就唔得架啦咁~.~所以今次我想話睇下私家會唔會有得救 :-( 所以呢幾日都冇落過床,希望佢會冇事 :-( 但係咁樣又好以唔係辦法,都唔知點好..... :-(

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好明白你心情或者你明天快快去搵過私家醫生睇下!
你不要太擔心要小心身體呀!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

或者你入下面睇下幫唔幫到你!我係其它topic copy過來!
婦科醫生click here

複式洋房

我都已經第 2 次小產, 剛出院, 心情未平伏
我想你應該立即入院, 其實政府同私家醫院一樣, 都係叫你留院觀察, 我又係先見啡, 後見紅, 即刻入私家的醫院,醫生話留院觀察, 保得住機會不大 ,住一晚用咗 $3,000 幾, 好貴,...之後想轉醫院, 人人話廣華好, 一入急症已經即刻入院, 見醫生時胎已流出, 但d醫生同護士都好好, 不停安慰我, 快d去啦,唔好再遲, 如果唔係就會好似我咁救唔番 :cry:

首頁

尾頁

跳至