嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人知huggies初生同細碼好唔好用呀??

會唔會漏尿嫁???

大宅

Re: 請問有無人知huggies初生同細碼好唔好用呀??

我個仔初生用pampers, S - L碼用Huggies, 兩個牌子一樣好少漏尿

伯爵府

我用過 pampers, nepia & huggies, 覺得最好用係 huggies, 包得貼, 唔漏尿, 我囡囡由初生用到細碼, 就來轉中碼 .
該用戶已被刪除

水晶宮

都算平, $35/包

大宅

GIGI'sma ,,
你又係有果個優惠呀??? NB X6包$200 同 S X3包$200

侯爵府

我都想同個囡轉用huggies, 因為pampers嘅nb又"cool"得滯, small size我又覺得大條咗d, 唔係咁貼. 唔知轉huggies會唔會好d呢

大宅

我阿B初生時Pampers 同 Huggies 都用過, 始終都是 Pampers 好用一些, 要特級棉柔那隻啊, 因它舒服一點, 有尿濕指示, Huggies 沒有.

happyzoehk 寫道:
會唔會漏尿嫁???
該用戶已被刪除

伯爵府

huggies嘅nb 大條過 pampers嘅nb, 但細過 pampers嘅細碼, 可以試吓

wyfpoon 寫道:
我都想同個囡轉用huggies, 因為pampers嘅nb又"cool"得滯, small size我又覺得大條咗d, 唔係咁貼. 唔知轉huggies會唔會好d呢

侯爵府

Charlie,
Thanks, 等我買包試吓先

水晶宮

happyzoehk & GIGI'sma: 請問有什麼優惠 ??

GIGI'sma ,,
你又係有果個優惠呀??? NB X6包$200 同 S X3包$200

別墅

GIGI'sma ,,
我今日收到以上優惠..nb我有很多..所以我要2箱s

別墅

sammifanlp
係huggies寄黎(一次式訂購服務,,,初生,,細碼試用價)
(只限特選會員)
nb 35片x6包$200..
s 60片x3包$200
只限訂2箱

大宅

我BB用過 Huggies, Fitti, 同 Pampers. 最好用係 Huggies, 因為吸得多d尿尿同比較高腰, 感覺安全d.

會唔會漏尿嫁???

大宅

算抵呀, 藥房都要$35/pack. 不過 Huggies NB 的 size 好似 Pampers 細碼咁大, 所以BB pat pat 要有番咁上下肉地先得架喎.

GIGI'sma 寫道:
if $200 for 6 packs of Huggies NB diapers, is it cheap?

複式洋房

Ultra comfort or Dry comfort?

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我又係收到呢個優惠喎...咁睇來都係買 2 箱 s 好 d 啦, 因為已經有3張 pampers 同埋 shu shu 樂 coupon 買 nb, 加埋之前 huggies 送果包免費, 我都怕太多用唔晒.

佢張訂貨紙上面好怪架, 話叫我地唔使同其他會員講自己有呢個優惠喎, 因為唔係個個係特選會員...我覺得 huggies 好 cheap 囉. :evil:

別墅

我BB pamper 同huggies都用過,我覺得huggies好用D,大俾位有彈弓,我bb成日young嚟young去,用pamper 大俾成日红曬而huggies就冇這個問題,雖然huggies冇尿濕顯示,但如果大包啲妳都會同bb知道啦。不過huggies會大條過pamper。
]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

huggies(舊裝)好用
新裝就未試過(因一早入定好多舊裝貨)

首頁

尾頁

跳至