懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

點解我呢2日條腰超痛....係咪代表就生得...??

個肚又好實,條腰超痛,我而家37wk3日喇...
[img][/img]

子爵府

Re: 點解我呢2日條腰超痛....係咪代表就生得...??

條腰超痛唔等如就生得, 只係因為個胎越來越大及重而令你條腰痛咋, 你現在都37 weeks3 days 啦, 挨多2weeks 都生, 忍下啦!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

複式洋房

Re: 點解我呢2日條腰超痛....係咪代表就生得...??

leesaikit :我同你都差唔多喎..lee2日又係條腰勁痛,利路仲好似好辛苦咁,我預產期係12月5號呀你呢?
樂樂3歲半啦,就快又有多一個弟弟同佢玩啦! 我預產期係12月5號而家會係澳門出世! :-D

洋房

我預產期係11月20號....好緊張呀.....想快d見到B仔呀...唔知會唔會提早呢...??

[img][/img]

複式洋房

leesaikit :咁都好快喎!祝你順利呀!
樂樂3歲半啦,就快又有多一個弟弟同佢玩啦! 我預產期係12月5號而家會係澳門出世! :-D

大宅

到你訓都訓唔到

洋房

我夜晚真係訓唔到架...因為個肚好谷..呀.攬到訓唔到呀...
[img][/img]

大宅

咁我諗呢幾日差唔多啦,你準備好未呀,樣樣留心,祝你順順利利.生個健健康康

洋房

[size=medium]我想快d見到b仔呀....到左38wk吹生會唔會唔好呀...??
[img][/img]

首頁

尾頁

跳至