爸爸專區

跳至

首頁
34567...54

尾頁

禁止訪問

Re: 爸爸交流

該用戶已被刪除

複式洋房

Hi Markli,

見你犧牲晒自己o既私人時間黎陪伴太太/囡囡, 你真係一個好老公/爸爸, 如果我老公好似你o甘, 比多 d 時間陪我同囡囡就好啦! 你太太真係有福, 請代我向她講聲: 珍惜.

markli 寫道:

昨晚我同老婆講,如果我可以令到佢吾使返工,令佢可以倍同兩個女一齊長大..........呢個將會係我一生最大既成就!
該用戶已被刪除

禁止訪問

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

sumdetectivebaba 寫道:
請問有冇爸爸有二個甚至更多B, 父母雙職, 但冇請工人? 點樣兼顧?

我黎緊七月有多一個,將會安排如下:每天我或老婆其中一個帶大女返學,一個帶細BB去婆婆度,每晚收工就接會家.
會好辛苦但每晚當你辛苦工作完可見會自已個女就幾辛苦都忘記.....
該用戶已被刪除

水晶宮

[size=small]sumdetectivebaba..
你唔好叫我做四十兄啦..你可以叫我做'男人'或者係'40'..唔
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

[size=small]~~ 祝各位爸爸 ~~
身年快樂 ! 身體健康 ! 事事如意 !

水晶宮

[size=small]我自己個 b 以前就比人湊..大個

水晶宮

[size=small]梗係唔係啦..我日日都有係 d 吹水 topic 玩架..我好活躍架..
[quote]
到底係唔係真係因為男人冇女人咁鍾意講

水晶宮

[size=small]咁又點同喎..開工時候..唔係個個男人都咁得上網 chat 架麻 (我係例外

複式洋房

[quote]
kenngkk 寫道:

我黎緊七月有多一個,將會安排如下:每天我或老婆其中一個帶大女返學,一個帶細BB去婆婆度,每晚收工就接會家.
會好辛苦但每晚當你辛苦工作完可見會自已個女就幾辛苦都忘記.....

kenngkk 兄:

新蒸頭, 祝你一家身體健康, 尤其細路仔, 唔好好似我個B咁, 疴嘔完又發高燒, 我同老婆都冇覺好瞓.

想請教你:

1. 你個大女幾大? 番緊幼稚園嗎?
2. 你住處同大女學校近嗎? 你要幾點送佢番學?
3. 學校有咁嘅服務, 俾你可以全日留個大女响學校嗎?
4. 你住處同婆婆近嗎?
5. 點解冇打算請工人?
6. 有冇考慮啲B有病時點照顧佢兩個?
[/quote]

sumdetectivebaba 你好,

你小明友好d未?有無睇醫生呀?新一年, 祝你身體健康,尤其小朋友更加要健健康康.

1.一個二歲十個月一個未出世
2.不近大約一小時車程,一早7:00就要出門
3.不是全日留在校中,我會安排佢校車返去婆婆家中
4.我地同婆婆都約一小時車程
5.一來我與老婆不喜歡多一個外人在家住,二來我地不喜歡小朋友比工人照顧
6.如果佢地病未一早帶佢地去婆婆到比婆婆照顧囉

水晶宮

[size=small]今日咁冷

水晶宮

[size=large]~~各位爸爸媽媽 ~~
祝您地..生日快樂 !

大宅

40 哥,

The same to you.

水晶宮

[size=small]tommythumb ..
唔好叫我做亞哥啦..就咁叫我 40 咪幾好聽

[quote]
tommythumb 寫道:
40 哥,

[quote]

水晶宮

[size=small]~ 各位爸爸媽媽 ~
早晨 !

首頁