自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想換架7人車.....

而家"渣"緊5人車,自從細b出世後,感覺好窄咁,所以想換架7人車....有冇好介紹呀 ?...

tks in advance

翡翠宮

Re: 想換架7人車.....

呢架啦↓

別墅

我老公揸緊NISSAN SERENA, SO FAR 都OK (重係 8 人車TIM).

子爵府

[size=x-large]都唔錯喎...一架換兩架....

子爵府

換車都好呀~ 不過怕唔怕揸唔慣, 因為七人車車身好似長d~ 我覺得平平地honda-stream都幾好~ 因為車身唔會好高, 上落bb車唔會太麻煩~ 做家庭車都唔錯~ (只係我o既意見o乍~) :mrgreen:

子爵府

annotwong :

如果係新車...幾錢"倒"呀 ???

tks a lot

洋房

JoeyJoey 寫道:
而家"渣"緊5人車,自從細b出世後,感覺好窄咁,所以想換架7人車....有冇好介紹呀 ?...

tks in advance

joeyjoey,
I think Toyota Picnicis the best!Not so Expensive but useful!
Happy0725
:-D :-P

男爵府

你要大唔大馬力架?? budget ??

Nissan Elgrand 頂級板, 正過Alphard !
7人車多數都高身,一係Odyssey, 新款幾正 !

子爵府

Happy0725 , 林嬌嬌 :
馬力1600CC倒啦, budget $130000-160000
我唔係咁鍾意d太大舊,成架貨van咁果d..
多謝你地o既好介紹,等我seach下你地推介o既好野先...
Tks ...

大宅

7人 車1,600CC會唔夠力,起碼都要2000CC.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩!!7哥個架真係正.[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/27/145253.gif[/img]

大宅

豐田 Picnic - 2000 cc, very good, 夠寬濶!

Joey,
for your reference:
http://www.28car.com/sell_ico.php

子爵府

yammyma :

2000cc...牌費$ ????

子爵府

smallfish123 :

Thank you !!

大宅

JoeyJoey 寫道:
yammyma :

2000cc...牌費$ ????

http://www.td.gov.hk/public_services/fees_and_charges/index_tc.htm

禁止訪問

子爵府

stream o岩o岩出果陣係我 dream car,果陣覺得佢流線好靚,又夠平。記得果陣經濟唔好,新車都係11萬咋.

e+我地

男爵府

我有架二手previa出讓,咪數少,保養得好好.可成架bb車唔使收埋擺上去,家庭車一流!如有興趣,請pm我留email,我send相比你睇吓.

首頁

尾頁

跳至