跳至

首頁

尾頁

大宅

八佰伴又有VIP day

係11月9日....玩具八折...童裝7折...不過好似話要邀請券...

大宅

Re: 八佰伴又有VIP day

係呀,要有邀請咭先入得,但個d咭應該好多人都會有,我舊年去過,都無買到咩野,不過11月9日個日我都會過去睇睇,希望唔好好似以前咁人頭涌涌啦.......

大宅

jennifer_lam ~我真係冇個d咭喎...不過我叔仔有3張入場券
到時問佢拿我個日都會去 ...我諗實人頭涌涌...上次同老公去big到爆

別墅

我老公都拿到....一叠叠咁拿=.=

大宅

盈盈ma ~咁跨張 八掛問下...你老公係咪係賭場做

侯爵府

我都好想去呀.... 但係要番工.... :-(

別墅

我都會放工去,話晒第一年係澳門見到有vip day,點都想去親吓熱鬧,希望唔好太迫就好啦,d邀請咭好似係有信用咭就會收到...想買個電熱水壺..唔知有幾多折呢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

hoyee...我之前都好似你咁諗..第一年係澳門到vip day..點都要去睇下...結果比我既感覺係...冇乜野真係平..但係就成個澳門d 師奶都圍晒係八佰伴囉....

佢個vip day...有冇邀請咭都入得架啦...都冇人睇既...而且又有咁多遊客..唔通佢全日都唔做外國人生意咩

講真...邊個去丫?我都想去...行下都好...哈..哈..

首頁

尾頁

跳至