美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊隻淡斑精華真係有效ga?

最近多了新的斑 好驚呀,請問邊隻好用呀?

複式洋房

Re: 邊隻淡斑精華真係有效ga?

我之前用開sofina 科研美白去斑精華 + 去斑筆, for me 來說唔係好work, 但日本又話no.1喎, 依家用緊friend 介紹的whitening cream (去斑), 幾掂, 啲斑仔淡咗!

大宅

我用POND'S隻淡斑棒,用咗2pack,有效wor,有幾次我仲用導入美容儀加佢用tim,效果唔錯wor,可以一試~~ :-P

大宅

請問是什麼牌子?
rebecca_barry 寫道:
我之前用開sofina 科研美白去斑精華 + 去斑筆, for me 來說唔係好work, 但日本又話no.1喎, 依家用緊friend 介紹的whitening cream (去斑), 幾掂, 啲斑仔淡咗!

大宅

請問導入美容儀在那裡買?
hihififi 寫道:
我用POND'S隻淡斑棒,用咗2pack,有效wor,有幾次我仲用導入美容儀加佢用tim,效果唔錯wor,可以一試~~ :-P

複式洋房

有, 康寶萊維他命C活膚乳霜,好正,重可以鎖緊水份,不易流失!!!

conniedodo 寫道:
最近多了新的斑 好驚呀,請問邊隻好用呀?

別墅

rebecca_barry
請問你用緊隻whitening cream (去斑)
是什麼牌子?
可以pm我嗎?

大宅

我的導入美容儀是我妹妹試完後覺得ok再介紹代我買的(她朋友介紹的)

conniedodo 寫道:
請問導入美容儀在那裡買?[quote]
hihififi 寫道:
[/quote]

複式洋房

SHISEUDO新出咗一隻去班精華液"HAKU"
20g~5000yan
45g~10,000yan
我同我Dfriend都work,但唔知香港有得買未?
我係日本個friend幫我買嘅!
Peynet

大宅

唔知”靚靚”有冇呢?

peynet 寫道:
SHISEUDO新出咗一隻去班精華液"HAKU"
20g~5000yan
45g~10,000yan
我同我Dfriend都work,但唔知香港有得買未?
我係日本個friend幫我買嘅!

首頁

尾頁

跳至