樓市動向

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇可靠搬運公司介紹?

因為發覺報價相差很多. 謝謝!

男爵府

Re: 請問有冇可靠搬運公司介紹?

我上次搬屋果間公司幾好, 事關有個柜要拆, 但拆左之後去到新居果邊試過幾次砌唔番, 因為d木太渣發梅, 所以佢地都只計搬運該柜既費用, 拆柜砌柜既錢都冇計, 只計成功砌得番果d, 同埋好快手, 但我不便公開佢地間公司全名, 好似叫 "保X", (唔知係咪呢個 "保", 如果唔係就係 "寶") 佢地公司個卡通logo係有隻蛋的, 好易估, 打開d咩睇樓王果d就有佢地既廣告, 電話都唔係好記得。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

男爵府

我有親戚幫襯過 '1128', 都幾好. 你不如去以下網址睇吓同叫佢地報價. 上次個親屬話佢地唔係好貴, 幾交帶, 佢最後仲醒左$500 tips. 我諗佢地都唔差.

1128 搬運

民房

我Honey做運輸的,pls PM me if you need.

大宅

友誠搬運
快手, 有交帶
可以講價

大宅

漓江搬運公司 94915002/23343948
價錢我覺得合理! 交帶! 準時!
服務態度好!

[/url]

大宅

我用過一間叫城市搬運 25699988 搬左 2 次 office,一次幾年前一次舊年尾,都好好,而且冇話要 tips。你可以問下。

首頁

尾頁

跳至