夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

結婚耐咗,你地仲信唔信同另外一半會一生死世?

我已經唔信.

你地呢?

男爵府

Re: 結婚耐咗,你地仲信唔信同另外一半會一生死世?

我會同佢一生一世,佢唔會

男爵府

Why?

Dickyma 寫道:
我已經唔信.

你地呢?

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

Re: 結婚耐

以前信,而家就........算啦,做人原來唔可以太天真

大宅

一早都唔信o架啦...

呢個世界每日不停咁變,唔好話唔信人地啦,有時自己都唔敢擔保自己唔會變啦..

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

好早已經唔信,可以話係就算生埋女都會有離婚o既一日,所以好多野都早有安排,為免有咩野殺埋身時拿手唔成勢•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

天變地變情不變<<~~~原來係呃人架...
唔到訓抵果日都唔知邊個係你老公/老婆...

大宅

唔信...

別墅

barkley 寫道:
一早都唔信o架啦...

呢個世界每日不停咁變,唔好話唔信人地啦,有時自己都唔敢擔保自己唔會變啦..

agree

民房

我一早都唔信啦 無論幾恩愛
夫妻本是同林烏 大難臨頭各自飛 呢句唔會錯架

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

有時唔係唔想, 但係咪想就得呢? 而家既時勢, 今日唔知聽日事, 真係"做一日和尚, 敲一日鐘"!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

我都係咁話

唔會

別墅

出面太多引誘....無論男女都好似唔會再接受另一伴的缺點咁
,以經唔會再去包容
一生一世 ??? um........

珍珠宮

我都唔多信~
太多身邊既人發生唔同既事~
我姨丈死時先發現佢包2奶,不過姨媽原來都係出面有件ga!
2個互相隱瞞n咁多年.....
真係絕~好似d人咁講...出去玩,唔好比我知~我死果日都唔好知~佢地咪做到law!

複式洋房

Re: 結婚耐

我諗我可以,佢都未必可以
但都想可以
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

PinPin 寫道:
我都唔多信~
太多身邊既人發生唔同既事~
我姨丈死時先發現佢包2奶,不過姨媽原來都係出面有件ga!
2個互相隱瞞n咁多年.....
真係絕~好似d人咁講...出去玩,唔好比我知~我死果日都唔好知~佢地咪做到law!

你姨丈、姨母都ok喎, 起碼都顧及另一半既感受!!

好多野真係唔知好過知, 話我自己呃自己都係咁話啦, 最慘就係知道左, 但係冇法改變, 個種滋味先難受!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

我真的希望可以一生一世

男爵府

我結咗婚兩年,起碼到而家呢刻,我仲信我地會一生一世

複式洋房

嘩! 乜個世界變成咁, 我最近咁啱都諗緊呢個問題, 以為係自己先諗, 點知咁多人個個都話唔信嘅! 好似好悲喎!

伯爵府

我覺得係一個願望, 要到死果日先知實唔實現
我同居+結婚13年, 從來未諗過呢個問題, 可能我一向唔相信永恆或童話呢樣野, 無野會唔變架, 我現時呢一刻都好相信我老公, 我諗佢都係一樣, 但我亦會對將來可能產生既變化作出心理預算同幻想 , 咁係咪即係唔信呢?

有例子53歲先發現愛上他人, 佢三十多年既婚姻生活都非常恩愛, 絲毫跡象都無, 我諗...如果呢個問題...响未東窗事發前問佢52歲既太太, 佢會話信! 好命既等多十年廿年都可以願望成真喇, 世事就係難料

你呢個問題...真令我更清楚自己, 希望到我60歲時, 我會記得再問自己一次

首頁

尾頁

跳至