美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

DHC真係如留言版上既fans 講0甘有效?

DHC 係米真係0甘好用?
facel 好d or DHC 好用D?
請分享下呀唔該...

民房

Re: DHC真係如留言版上既fans 講0甘有效?

我覺得DHC的fans留言, 大部份都是他們自己的宣傳技倆,試問 個客仔咁得閒,幫佢寫意見時又圖文並茂,畫埋公仔丫.

禁止訪問

複式洋房

咁您地又有無同感, 覺得佢地d o野好? 我只係感到唔值咁貴了.

:-) :-D

大宅

我都覺得唔值咁貴呀.....都唔知d野係咪真係咁好用~~

大宅

其實是因為,如果留言一被刊登,就會收到一支大裝的Deep Cleansing Oil作為禮物.所以大家咪出盡法寶整到自己的留言板突出d lor!
我都試過一次呢!哈哈!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

conniedodo 寫道:
其實是因為,如果留言一被刊登,就會收到一支大裝的Deep Cleansing Oil作為禮物.所以大家咪出盡法寶整到自己的留言板突出d lor!
我都試過一次呢!哈哈!

[size=large]原來如此!
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至