自由講場

跳至

首頁
56789...14

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:正AR~~~彭羚

超正

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

talkative 發表於 12-2-10 14:38
你形容得好好,我聽完之後就係有呢種感覺,但就嘔識講,你講出咗我想講既嘢,聽呀Cass唱,我真係起哂雞皮, ...

我成日睇台灣野,佢地話聽到起雞皮,我比左呢個強烈既感覺係彭羚身上

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

JunichiOkada 發表於 12-2-10 15:14
唔知林太有無上BK呢~~
如果我係林太, 見到咁多人讚自己真係開心C~~
...

可能呢個po聽日上報,唔洗佢上bk都知

翡翠宮

rose-mag 發表於 12-2-10 14:57
Cass唱現場唔穩定,可能又太耐冇唱啩,我最後睇佢果次,佢開兩場,我睇第二場,正到冇朋友,真係聽到如痴如 ...

喂, 咁ARM 既, 我都有睇呢個CONCERT BOR..
果時我讀U, STUDENT UNION 有DISCOUNT TICKET, 80蚊坐200蚊位. 即日買即日睇...(大概係10年前)
(果時有似係D 飛唔係好賣得~~)
但係成個CONCERT 真係正到無朋友呀~~

伯爵府

我有睇過Cass 0既完全因你concert, 係超正~

男爵府

好正呀.

別墅

伯爵府

喱一排聽返陳潔儀同彭羚(最鍾意的兩個female singers), 啲回憶返晒來, 即刻要聽返啲舊歌!

都係喱啲歌襟聽呀!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

JunichiOkada 發表於 12-2-9 23:30
喂, 咁ARM 既, 我都有睇呢個CONCERT BOR..
果時我讀U, STUDENT UNION 有DISCOUNT TICKET, 80蚊坐200蚊位. ...
我估係講同一個,我仲正,唔駛錢坐最貴,因為我朋友個朋友派飛,果陣開開下工,我朋友call我,我即刻飛的去,好似係灣仔會展。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

翡翠宮

rose-mag 發表於 12-2-10 15:49
我估係講同一個,我仲正,唔駛錢坐最貴,因為我朋友個朋友派飛,果陣開開下工,我朋友call我,我即刻飛的去 ...

NO!!
係紅館~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

JunichiOkada 發表於 12-2-9 23:51
NO!!
係紅館~~

係呢一次:活力唱通天彭羚愛心演唱會。
http://youtu.be/afgSDceVfjU

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

禁止訪問

子爵府

男爵府

彭羚PK容祖兒 心淡, 高下立見 ...

大宅

超正~

珍珠宮

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

I like Cass very much. What a pity she is not a full-time singer.

伯爵府

侯爵府

首頁
56789...14

尾頁

跳至