跳至

首頁

尾頁

別墅

因為係朋友既問我, 點解仲未開始幫囝囝搵學校, 攪到我都唔知自己係咪遲左apply, 但係佢而家先得一歲多啲, 你地會俾你個b邊一年先讀呀?心大心細中.....

複式洋房

我上年已經幫佢報咗名,但其實好多間都話佢要做插班生,無咁快有interview.希望插到班啦~~
同佢報N班係因為唔想佢無所事事係屋企,因為佢住喺奶奶到,另一方面係佢返學,我奶奶就有多啲時間做自已野.
最後真係發現bb跟唔到進度既話,先响幼稚園 repeat, 無咁金呀~~

別墅

回覆:大家開始幫bb搵nursery未呀??

細仔好蝕底呀!間間都差唔多full....12月仔又要等到足兩歲有位先可以插班,但插班係咪機會好微呢?!

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

我細仔一早報咗喇, 因有哥哥讀緊, 見哥哥讀得幾開心, 我對學術要求唔高, 只想佢開開心心, 所以K1冇轉校, 咁細佬就連INTERVIEW都唔洗, 可以直入插班喇!

我只記得當年哥哥, 真係未夠一歲就要報名同面試, 有D學校好D, 等到足一歲先IN, 但...其實咪都係一樣, 仲係咩都唔識...因我兩個囝都係細仔, 面對一樣的問題...真係怕怕呀!

大宅

其實我都想個仔做住細仔先, 不過真係學校好FULL, 好似好難插班, 有都唔到12月出世的....

首頁

尾頁

跳至