時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

收到Whatapps有流傳,唔知真定假!!!

可靠線報:上頭Briefing我們,近日在香港境內發現兩具小孩屍體,發現時身體已被割開,大部分內臟已被取走,警方因怕引起巿民恐慌,故未有向外界披露,但已有理由相信同近日幾宗拐帶案有關。
請各位看管自己的小朋友及身邊的小朋友,並提醒身邊好友。
而相信為大陸人所為!男女均有!
建議如發現可疑人有所動作,請盡量用手機或相機拍低作為證據,及拍低其樣貌,警示其他人!!
報告完畢
舊同事send 比我

當年2008及以前, 大陸有幾百萬嬰兒食用三聚氰胺奶粉患上腎石同慢性腎衰竭, 死唔去嘅到今年應該要換腎嘞, 所以大陸需求新鮮腎臟比呢批三聚氰胺嬰兒係數以十萬計!

香港兒童嘅腎臟係最健康同冇食過三聚氰胺奶粉, 唔好以為拐香港細佬好難, 香港交通方便, 一日試拐十幾二十次都得, 運上大陸重容易, 每日都有過千架大陸公務車同軍車過關, 唔准查架! 而且剩係大陸高官同部隊d仔女中招都有幾十萬, 佢地就係高質素兒童腎臟嘅買家
請看緊你的小朋友

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

想那些利用小孩揾錢的人, 不得好死!!!

複式洋房

回覆 ping329 的帖子

我都收到此信息,雖然未確定真偽,但為小朋友免受傷害,提醒各親朋好友要提防拐子佬有機可成,更要各人守望相助,偶到有可疑人士要及時阻止,保護其他小孩,警方幫唔到我們,我們要自己保護自己及小朋友,希望此信息唔會構成散佈謠言罪行。
Thanks & Regards,
Onnie Wong

Email: [email protected]

大宅

引用:回覆+ping329+的帖子 我都收到此信息,雖

原帖由 onniewongoy 於 12-03-14 發表
回覆 ping329 的帖子

我都收到此信息,雖然未確定真偽,但為小朋友免受傷害,提醒各親朋好友要提防拐子佬 ...

複式洋房

如果呢個世界有蝙蝠俠就好了!

大宅

等天收呢d人,等到何時??中國為何會有這些沒人性的人?你們為何能睡得著?中國不是正強大嗎?為何還會癹生這事?真的好心痛.
i'm 雨婷寶

男爵府

趣教勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

睇完好心痛! 點解D人可以咁無人性?

別墅

畀面勳章

睇完好心痛
D小朋友好慘
應該捉到D賤人,要佢地受翻呢D折磨

首頁

尾頁

跳至