夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人個姑仔係咁...

我發覺佢偷我d衫褲同內衣著...都唔知點出聲好 :cry: ...話佢又唔係...唔話佢又唔係... :cry: :cry:

大宅

好媽媽勳章

Re: 有冇人個姑仔係咁...

內衣都偷著, 好變態.

大宅

pacy 寫道:
內衣都偷著, 好變態.

係ar...唔止1次 :evil:

大宅

好媽媽勳章

變態架

你要小心d添呀,一陣佢.....
同你老公講下啦 ?-(

無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

大宅

好嚇人 好似講緊鬼古o甘

我會報警

別墅

比我我會同佢講;喂!你著我d內衣裤好唔衛生喎!!!

公爵府

咁你咪將佢著過的內衣, [size=x-large]俾佢.
恭賀新禧,迎春接福!

大宅

內衣著左就話睇唔到je, 但衫褲著出黎人贓並獲架喎,點偷黎著呀? ?-(
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

洋房

Kristy555 寫道:
好嚇人 好似講緊鬼古o甘

我會報警

衰野你又誇張d!

大宅

好媽媽勳章

你點發覺佢偷你d衫褲同內衣著?

大宅

咁誇,聞所未聞,見就而家見!
二手底衫褲,可能你D衫褲係高級嘢

男爵府

面衫就冇乜所謂 , 只要出句聲咪借佢着lo .....
底衫褲 noway la ~~

大宅

佢幾多歲呀?係咪窮到咁呀?

佢唔驚dirty嘅咩?傻ga
:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我姑仔無,但我哥個ex就有,衫褲鞋襪內衣褲&錢,我同呀哥講,跟住再話佢,跟住再同d 朋友講(個ex識),之後至再無偷

珊瑚宮

好媽媽勳章

我仲激氣啦,何止姑仔啊連我姑9 & 99 全部都着埋一份啊 大佬啊我嗰d底衫褲仲貴過d面衫褲架,佢哋嗰d又舊又剩,簡直比佢哋激爆,之後就算同老公講都無鬼用,我老公都唔敢出聲話佢哋(由其我姑仔,佢淨係識發脾氣同黑口黑面),收尾搬咗先無事咋,受氣都受都我爆炸

翡翠宮

我一定會出聲, 我會同佢講我唔介意你同我d衫掉亂著, 但內衣呢家野太貼身唔係幾好 :lol: :lol: 有次我姑仔唔記得掉塊護墊收衫時被我發現, 雖然好明顯係佢一時大意, 但我都頂唔順都有出聲, 當時佢都 其實我都覺得 不過我要扮無野話我以前做女都試過

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢個世界真係咩人都有!
以前我同男友留學時,
有一個女仔係我男友家姐度租間房,
咁我男友都係同佢家姐住的。
呢個女仔真變態,竟然拎我男友D衫去著,
而呢位小姐得5尺2而我男友成6尺3喎!
我地唔知架,直至一次我地早左返去,
見到佢將我男友既sweater束係腰先知吖!
跟住我男友個家姐開口話佢囉!離晒譜!
之後仲欠租又退學,後來搬走好似跟左個廚佬。

別墅

你個姑仔係明知都照著,定係攪錯左呀?!
禁貼身既野..............
(如果比我知道我d底衫/褲比人著過,我會丟左佢)
我唔係同我姑仔住ga,我姑仔仲大過我,
so far 我同佢關係都幾好

男爵府

我個ex-bf個家姐都成日著我d unun~~~
重要係冇返頭~~~我有一之入左佢房見到!
不過都係以前既事!

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

大宅

咪落地,
冇返轉頭仲好啦
陣間你又着返,點知佢有冇菌ga
呢啲嘢好難講ga ma..
:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

首頁

尾頁

跳至