夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:你老公鐘唔鐘意同你同小朋友去街架?

我老公成日都話要襯放假同阿b出多d街喎攪到個個星期日都一早起身出街

子爵府

我c6都好享受家庭樂!!c6放假我地就會一家出去玩!

伯爵府

我老公鍾意同個仔去街,但唔鍾意行街shopping....
佢鍾意同個仔去公園、科學館,博物館、playroom.....總之真係以個仔為先。
一講到shopping.....佢就會話你得閒先自己去。不過,我又enjoy自己shopping,所以兩個人都就到。
我老公好有心機倍個仔,真係廿四孝......有時反而係我悶....我仲無耐性過佢。

男爵府

好媽媽勳章

C6好錫囡. 佢自己本身好鐘意戶外. 每逢假都會帶阿囡去公園 / 踩單車.... . 返而自己有啲懶. 有時都無join佢地. = = 如果我OR阿囡有想去既地方. 佢一定陪我地.

男爵府

我老公都鐘意帶我同個女(2.5yrs)週圍去玩, 佢只一星期只放星期日, 好攰, 所以都要預些中午時間大家瞓一陣先. 通常我話想去邊, 佢就會好吖, 駕車去啦, 反而個女仲細, 次次話要搭巴士. 好搞笑. (其實好多小朋友都like搭巴士)

公爵府

鍾意呀~

男爵府

回覆:你老公鐘唔鐘意同你同小朋友去街架?

行街就兩個人去,出去玩,食飯果D就三人行~

禁止發言

首頁

尾頁

跳至