興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問柯達定快圖美晒數碼相抵d同質素如何呀??

我唔打算用網上晒相服務...會親自伶去晒架~(因為我冇信用卡呀)
咁邊間會抵d呢??
晒出黎既相片質素又邊間d好呢??

另想問有冇人知葵涌(石離,石蔭果邊)同彩雲/9龍灣果邊邊度有分店呀??
thx

複式洋房

Re: 請問柯達定快圖美晒數碼相抵d同質素如何呀??

快圖美最好係可以退錢或再晒。其實快圖美晒相都唔差。我大多數相都係快圖美晒(菲林)。

洋房

快圖美無師傅執相,全部靠部機Auto調色.收你貴D預咗你翻晒.但我試過三間快圖美都唔得.室外相就無問題,室內相超黃,翻晒都無改善.可能快圖美晒菲林唔會有呢個問題.但晒數碼相就唔合格.

我覺得找一間街坊鋪,有師傅同你逐張執那一種仲好.無得免費翻晒都無問題,因為單價平D,條數o係翻度.

不過個個師傅執相o既手勢都唔同,要睇吓你撞唔撞到一個啱feel o既.

大宅

kaikai88 寫道:
我同意你話"要睇吓你撞唔撞到一個啱feel o既",我去開個間街坊鋪換左師傳D相就唔得啦。

洋房

洋房

Kodak 晒「人」會好d, 因為比較偏紅
Fuji (Fotomax) 晒「景」會好d, 因為比較偏藍
[img align=left]http://www.josephleung.net/My%20Baby/mth06h.jpg[/img] 皓然相薄

民房

我都覺得快圖美麻麻地,很多時數碼好會變得好鬼黃,尤其唔用閃光燈d相,簡直 .......唔敢翻晒給朋友

首頁

尾頁

跳至