論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

遲d 暑假想同小朋友出trip, 不過就唔知點安置個工人好. 就算我lock咗自己房門都唔想佢留在家. 平時已經懶, 踢一踢, 郁一郁, 如我地出咗trip 根本就無嘢做, 一日在家hea, 不過都預咗, 但最main point係驚佢帶人返家開party就幣.

有想過掉佢去broading house, 不過又驚無位同佢又學得更壞. 其實暑假係出埠旺季, broading house會唔會無位?

同埋請問broading house有無公價收費, 而家收幾錢一日? 之前好似聽過$50一日. 係唔係俾咗$50就包食包住的?

請問各位當你出trip時, 有乜方法去安置個工人.

公爵府

版主

上年聖誕, 我都係叫佢去佢自己去開個 broading house ^^

大宅

回覆 JuliaCheng 的帖子

你咁講即佢地既broading house唔一定係公司個一間.

是否俾錢佢就會自己搞掂? 記唔記得幾錢一day?

大宅

男爵府

熱血勳章

通常around $40-50一日, 包早午晚三餐, 不用替她擔心, 她們自己會去找架啦. 我Easter Holiday去澳門, 不想工人留在家, 俾$100她 for 2晚.

大宅

咁即係佢唔止一間 broading house, 俾錢佢就會搞掂. 不過都要問吓價. 因我個係老pat pat, 如我唔知價就會俾佢屈的了.

大宅

係wor, 要不要事先通知agent佢會去broading house, 又同時問埋價?

伯爵府

happy_cowcow09 發表於 12-3-15 11:24
遲d 暑假想同小朋友出trip, 不過就唔知點安置個工人好. 就算我lock咗自己房門都唔想佢留在家. 平時已經懶 ...

新年時我叫工人去AGENT住, 收$80一日.

大宅

我諗住放佢大假,叫我媽夜晚來我家睡,免她帶人上來

大宅

回覆 Nail 的帖子

最幣就係日頭無人就已經唔ok啦.

雖然屋企無乜貴貴嘢. 不過都無理由俾佢帶朋友番來開party.

首頁

尾頁

跳至