嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問papmers紅色包裝果隻系列好唔好用呢??

如題~~
忘記左係叫咩野名...好似係叫”舒爽護膚”架~~

男爵府

Re: 請問papmers紅色包裝果隻系列好唔好用呢??

差...差...差
kawai928 寫道:
如題~~
忘記左係叫咩野名...好似係叫”舒爽護膚”架~~

子爵府

NYT 寫道:
差...差...差

請問點解咁講既??

男爵府

之前諗住買包試吓!点知不但止唔係魔術腰貼,仲超細條,總知就唔好用啦!
此終都係棉柔同乾爽好用!
kawai928 寫道:
[quote]
NYT 寫道:
差...差...差

請問點解咁講既?? [/quote]

別墅

same colours as the packing my bb only wear 2 hrs Pat Pat get red so scare me. I throw away the whole pack immediately.

男爵府

Very Bad! Don't waste your money
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

洋房

pampers有分初生嘅黃色, 其餘有紅色, 綠色同紫色, 同樣都係大碼, 但希希就剩係得紫色穿得落,咁之前人地送黎嘅pampers就全部用唔到喇, 成百蚊一包喎,咁我哽係打電話問pampers啦, 佢地話原來各個唔同顏色,個大脾位都唔同架, 紫色呢就最大, 咁我話成包pampers都冇寫明, 咁邊個知呀, 佢地話打電話去問就知喎, 神經病, 你走去買野送俾人,鬼得閒打電話去問咩?
所你要check清楚先好買呀!

洋房

我試過一包紅色Pampers,比起棉柔細條最差係個黏貼,有幾塊居然一拉即成塊甩出來 比起其他平價尿片仲要差!Pampers出呢條line簡直做壞自己嘅牌子,始終特級棉柔系列最好用,仲有呀!大家有否留意舒爽護膚和超薄乾爽.這二個系列是中國造的,只有特級棉柔是日本做架!所以一分錢一分貨

子爵府

哦...明白晒...唔該晒咁多位~~

公爵府

畀面勳章

too bad

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至