美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: [討論] 彩豐行專區..

貨到付款

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

彩豐行

以下既網址可以睇晒彩豐行既產品, 但是我未用過佢地既PRODUCTS, 請問彩豐行有咁多牌子, 邊隻牌子既PRODUCTS好用O的!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想知係邊度有價錢睇呢??thx~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

民房

easiness, 彩豐行個網頁唔齊全嫁
仲有好多product佢冇show到
你最好打電話去, 問佢拎price list, 先有最齊全的product and price資料嫁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

yan_1125,

請問彩豐行是否Ki既mask最好用? 除了mask同蔗糖特滋潤沐浴露外, 還有什麼產品好用? 我同事有price list(因為之前她買了蔗糖特滋潤沐浴露給她的小朋友沖涼, 用後皮膚好滋潤), 不過不知道那個牌子的產品比較好(因為prist list內有數個牌子的產品)?

子爵府

hi easiness,

可唔可以 pm 佢地o既 price list 比我呀

easiness 寫道:
yan_1125,

請問彩豐行是否Ki既mask最好用? 除了mask同蔗糖特滋潤沐浴露外, 還有什麼產品好用? 我同事有price list(因為之前她買了蔗糖特滋潤沐浴露給她的小朋友沖涼, 用後皮膚好滋潤), 不過不知道那個牌子的產品比較好(因為prist list內有數個牌子的產品)?

大宅

我覺得H2O Hi-Liposome Gel (12杯水) (A224) 好正, 雖然直宜家d天氣用唔夠滋潤, 但我係屋企做mask前都會先搽佢

仲有"洋甘菊温和潔面乳(A736)" 冬天用都好好

男爵府

我想買補濕既護膚品, 有邊隻好呀????最好講埋no. 成本目錄有好多產品, 我都吾知邊隻好用呀...

大宅

easiness 寫道:
yan_1125,

Ki既mask真係唔錯, 特別係Q10 $5/張, 不過要夠500張先至係e個價! 要夠數唔容易! 不過最近發現有隻mask仲平,$3.5左右, 見佢d item同效能跟 ki mask非常相近, 所以我想訂黎試下, 已經將有關topic post左上集體訂購, 如果要訂去果度send pm比我就得!

男爵府

Is Eunice, right.. very good gar.

男爵府

骨膠原面膜紙系列(乾身) is very good too. You know, if you have the facial use of 骨膠原面膜紙系列(乾身) is around 400up ga.....

大宅

princess_mama 寫道:
Is Eunice, right.. very good gar.

correct! 不過我未試過, is't their quality is highly recommend?? So far price offer is really attactive & I would like to try & have a comparison btwn. Anyway, thanks so much let me hv their phone no. via PM.

大宅

睛靈勳章

mo2011:

咁你可否幫忙訂埋其他產品呀?我想訂蔗糖特滋潤沐浴露
del

大宅

之前都有位媽媽pm左我又係訂蔗糖特滋潤沐浴露~應該可以! 不過要西鐵沿線...取ok嗎?

洋房

princess_mama,
骨膠原面膜紙系列(乾身) 我唔係好明乾身係甚麼意思呀?如果面膜紙乾身咁點用呀?

我之前打過電話去問,最多人訂係邊隻牌子,佢話係Joserestin,有冇人用過呀?咁有甚麼產品係最好用呢?

我見本price list寫住一律半價,係唔係真呀?咁咪好抵,仲話$250就有得送貨

咁真係要訂好多至得啦! 但本price list實在太多產品,仲要有幾隻牌子,都唔知邊樣最好,請大家俾啲意見啦!

例如:
(1)卸妝油
(2)洗面奶
(3)爽膚水
(4)面霜
(5)精華素
(6)面膜(紙/gel)

thanks

別墅

蔗糖沐浴露 , 另外ki的Q10產品都唔錯,佢隻cream都幾好用,搽上面唔立,好快吸收.

大宅

不過唔知2006有無half price?? 2005就有!

之前訂最多佢d mask, $5張日日用好抵! 塊面無咁乾!

洋房

mo2011,

咁你用過邊隻牌子的產品呀?

大宅

SchnauzerSuki 寫道:
mo2011,

咁你用過邊隻牌子的產品呀?

schnauzersuki,

白茶, CL海洋, mayblesally 為主!
paper mask方面係 Q10, 魚子, 牛奶, 去班

大宅

我會訂"Ki Mask", 您有無興趣, 如果您order 彩豐行唔夠$250, 我都可以幫你訂埋, 不過一定要西鐵沿線拎貨, 如果您係坐mtr既可以南昌唔出閘我拎比你! 有需要幫手pm我!

首頁

尾頁

跳至