美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

TaTa83 發表於 12-4-12 23:34
我响Musee做underarm, $555,sales一d都唔hardsell, 服務態度好,唯一唔好係book期太耐.....

...
ME TOO, BOOK期太耐?? 唔係一定要隔兩個月咩?? 又話要咩毛自然掉又要等皮膚休息又話毛囊要唔知咩.... 真係可以BOOK密D?
SALES淨係得第一個叫我買個支水份GEL搽, 第二個問我用晒未同好無用, 我話未用晒同唔覺有咩效果佢都無再出聲. 同埋我做左三次, 每個做都唔同, 第一次每邊打十五六下, 第二個十下都無, 第三個十二三下仲有少少痛, 我覺得第三次個個好似好D, 做完四五日真係會自己甩好得意, 之後就黎到第四次就有左, 佢話等生完兩個月後再約就OK.

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

講服務講質素一定係d 記! 當然價錢係成正比...

我喺d 記join咗upperlip 同 bikini,因為呢2個位我都唔放心去第2度整。
小腿我join過診所,效果都ok,不過唔包永久,完咗package仲有毛要俾保養價加做...

男爵府

bella 做 十幾年 keep得好好 當時好貴

大宅

好媽媽勳章

tweetycheung 發表於 12-6-21 08:51
ME TOO, BOOK期太耐?? 唔係一定要隔兩個月咩?? 又話要咩毛自然掉又要等皮膚休息又話毛囊要唔知咩.... 真係 ...

我都做左兩次,每次book期都3個月,可能我係拺放工時間上....
Btw, 我連支gel都無買,因為我妹話無用.....

複式洋房

回覆 stefaniec 的帖子

我朋友之前响元朗做 (唔知咩邊間)但聽佢講唔錯 佢話好滑

禁止訪問

別墅

多謝各位JM的意見

首頁

尾頁

跳至