潮流時尚

跳至

首頁
23456...66

尾頁

別墅

Re: 有冇姊妹係Duty Free員工呀?

maggielau,

請問可否幫我開張旅行社咭,我的資料已pm比你..thanks

珍珠宮

好媽媽勳章

hoyee ,
我覆左PM比你啦!~

男爵府

thanks a lots

珍珠宮

好媽媽勳章

唔知開左咭既媽咪買唔買到正野!~另外如果其他媽咪想開,麻煩你地過左新年之後再pm我,因為星期一開始,旅行社好忙,我朋友沒時間,sorry,麻煩過左2月5號之後啦!~到時再pm我!謝謝!~

男爵府

maggielau0705
我同姐姐都買左好多野呀,SAVE好多錢呀
多謝妳的幫忙

大宅

maggielau0705

Thank you for your helping!
Gucci only have 15% off and not too much choice than shop. But burbarry got 25% off, I did bought some polo shirt. For comstomes, only dior, lancome, YSL got 25% off, therefore I bought some skin care from them, and save much more money for this. Thank you very much ar!!

Happy new year

珍珠宮

好媽媽勳章

KKbaby ,
唔洗客氣!~

洋房

Hi maggielau0705,

Please check PM!

Thanks!

複式洋房

Hello, maggielau0705,

我有個朋友剛由Canada回來, 佢都想去Duty Free買野呀, 佢拿Canada passport, 會唔會有折架?
晉熙媽咪

珍珠宮

好媽媽勳章

bosco_shop ,
無問題!要Canada passport no.同名!佢要開幾時?我聽日未必上網,我pm我電話比你,你要開就打比我啦!~

男爵府

maggielau0705,

早d知道有你幫手可慳唔少啦 !!
pm左資料比你, 請幫忙, many thanks.

happy new year !!

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

somimi, LamMa2 ,
你地check pm啦!~

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

maggielau0705、

Please help me on this arrangement. thanks.

別墅

Hi maggielau0705、

Kung Hei Fat Choi ! pls help to pm me, thanks for your great help!

珍珠宮

好媽媽勳章

hi,你地要開咭pm我啦!比資料先開到架!~

禁止訪問

洋房

Hi maggielau0705

我剛比咗資料你, 請check pm, thanks a lot.

聰爸太縱亞仔, 聰聰變咗頑皮仔, 聰媽就變咗長氣鬼

男爵府

Hi Maggie

我都pm左比你啦.

別墅

我都想開呀,可以幫我開埋嗎??
Thanks a lot

首頁
23456...66

尾頁

跳至