跳至

首頁
12345...23

尾頁

男爵府

畀面勳章

有冇住第一城o既朋友傾下呀!!!

我個囡囡剛2個月大....有冇朋友可以傾下計呀!!

男爵府

Re: 有冇住第一城o既朋友傾下呀!!!

你想傾勿 ???

我唔係住 city one , 但跟它關係好密切 :lol: :lol: :lol:

日日都會係果處現身嫁.

而我老闆住 block 44 嫁

昨晚亞仔岩岩去左陳偉倫 ( 莫 ) 左下面 2 隻牙 :-( :-(
無左 [size=xx-large]$ 600.- :-( :-( :-( :-(
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

我 住 第 一 城 more then 10 years.

CarmanCheng 寫道:
我個囡囡剛2個月大....有冇朋友可以傾下計呀!!
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

男爵府

畀面勳章

HPChingchingma

hello!!
你亞仔幾大呀? 你係第一城返工架?

男爵府

畀面勳章

Allison

hello!!

我都住左6年喇...近呢2年多左好多食店呀

男爵府

carmencheng>>
我係石門返工嫁.
返工就行落黎 ,
下午又多係第一城浦,
放工多數行去第一城 ,
買下野, 睇下野後再坐車回家.
我住你高的既康林苑.

最細個女都K.3咯......
大過你BB好多啦.......
你bb都係剛滿月無耐....
寧兒馨多樂趣..........

我老闆雖然住第一城
佢根本一個月只係暖張床1,2晚炸.......
仲有以前返工有一大姐(老細秘書 )都係住22,定23第三期果邊,佢係單身,洗衣都係搵洗衣店攪掂,而食就 easy 好多咁話.

第一城都有成20幾年,仲保養得好好,幾好住...
有朋友早年曾在康林苑睇風水,個風水佬咁講.指呢區
風水好,左青龍(估係大埔道條橋或小瀝源路),右白虎(估係成門河支流),是旺丁旺財格喎!!

而家係銀城開了大家活 ,
我就覺得好食過大家樂
唔知你試過未 ??

男爵府

畀面勳章

大快活有試過呀...d款式多過大家樂

康林苑係邊架?

男爵府

CARMEN>>

大老山隧道上一面
帝堡城上一面
86巴士總站 , 好多人行山果度呀

男爵府

畀面勳章

知道

民房

:lol: BBQ 私人ソparty(可包場)

朋友歡聚, 生日派對, 節日歡慶
地點方便: 沙田 800尺大屋連天台
~~ 心思設計大廳 & 天台 ~~ 拍照 & 舒適~~

party大廳 (麻雀耍樂, 電視, DVD, Hi-Fi音響/收音機設備, 層層疊, 飛行棋, 撲克牌, UNO 等等等)
燒烤天台 (包 燒烤爐, 炭, 炭精, 燒烤叉, 蜜糖, 其他調味料, 食具, 紙巾, 報紙, 手套 )
飲品

燒烤食品 (燒烤包, 雞翼, 多款肉丸, 腸, 芝士腸, 紅腸, 扒, 麵包, 綿花糖 等等等)

收費 (每人)
星期日(晚) 至 星期四 100
星期五 至 星期日(午) 120
節日 及 節日前夕 140

其他增值: 團體專車/ 另叫啤酒/ 邊爐火鍋/ 代訂蛋糕

查詢/ 訂場: 6484-5505

男爵府

CarmanCheng,

我都唔係住第一城,但我有時都行去果邊食

男爵府

一城朋友 >>

那位小狀元個地方 , 你地知唔知是那座 ???

CARMEN>>
第二時 , 你舉頭望明月86 , 就見到我

男爵府

I want to know. 上 面 d 村 屋 ???

"那位小狀元個地方 , 你地知唔知是那座 ???"

http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

男爵府

HPChingchingma,

以前,我日日都搭86唔知我o地有沒有撞過.

男爵府

heima>>
有可能嫁
咁住邊呀 ???

你小朋友是否似carmen的女女都咁細呢 ???

今日大除夕, 去邊度過 ??
1月2日又黎第一城飲茶了

男爵府

畀面勳章

heiheima

當然歡迎啦!!
一齊傾下
咁你住邊呀?

男爵府

畀面勳章

我今晚要去飲喜酒呀...無得同亞囡倒數添..話晒都係亞囡第一個新曆年嘛

1月2日去邊間飲茶呀?? 我多數去紫騰閣飲...d野幾好食

大宅

Hi! 各位!

我住係第一城隔鄰的愉田苑, 我又係o係石門返工。 我都想同你地傾計,可唔可以加入呢?

大宅

hello!我都係住係第一城架,囡囡快三歲了.
你o地今日會去邊度倒數,銅鑼灣???我只打算晚上去新城市廣場行一行吧!怕人多呢!

大宅

小狀元 寫道:
:lol: BBQ 私人ソparty(可包場)

朋友歡聚, 生日派對, 節日歡慶
地點方便: 沙田 800尺大屋連天台
~~ 心思設計大廳 & 天台 ~~ 拍照 & 舒適~~

party大廳 (麻雀耍樂, 電視, DVD, Hi-Fi音響/收音機設備, 層層疊, 飛行棋, 撲克牌, UNO 等等等)
燒烤天台 (包 燒烤爐, 炭, 炭精, 燒烤叉, 蜜糖, 其他調味料, 食具, 紙巾, 報紙, 手套 )
飲品

燒烤食品 (燒烤包, 雞翼, 多款肉丸, 腸, 芝士腸, 紅腸, 扒, 麵包, 綿花糖 等等等)

收費 (每人)
星期日(晚) 至 星期四 100
星期五 至 星期日(午) 120
節日 及 節日前夕 140

其他增值: 團體專車/ 另叫啤酒/ 邊爐火鍋/ 代訂蛋糕

查詢/ 訂場: 6484-5505

想問下是否係小瀝源D村屋?會唔會好多蚊??要幾多人才可包場??? ?-( 小朋友使唔使費用?(點都有半價卦)未夠三歲入係咪免費??

首頁
12345...23

尾頁

跳至