影視娛樂

跳至

首頁
12345...67

尾頁

翡翠宮

屋迷們,

鑒於屋塔樓過高, HERE IS PART 2, ..

下個星期要HAPPY ENDING. 闖下和朴荷要永遠幸福..

100層摩天大樓, 點擊率過55,000 PART 1在這裡:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4778852&extra=page%3D1

男爵府

回覆:朴有天+韓智敏~屋塔房王世子 PART 2

要happy ending

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

報到! 我del返我o個個先, 頭先唔見你開

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都報到先~

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

子爵府

present...

伯爵府

打咭

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

我已經開始掛住闖下、朴荷、f3、仲有你地。希望朴有天年底又有新劇,到時又再同大家追劇、chat chat

Babyeddie    發表於 12-5-29 12:54
joannewu_0302    發表於 12-5-24 16:44
la_source    發表於 12-5-18 09:47
Octoberchu    發表於 12-5-17 23:57
 約定你  發表於 12-5-17 23:48

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

講返,pakha真慘,又火燒,又冷凍車,又俾車撞

la_source  她真係好命苦  發表於 12-5-18 09:48
 即係走不掉,苦命的朴荷!  發表於 12-5-17 23:47

男爵府

超期待下星期的大結局,但又好唔捨得闖下和朴荷,還有跟大家一起聊劇的日子,忐忑!
觀今集的節奏那麼明快,相信淨下兩集都會很明快揭開謎團!
今集的擁抱和床上"扼手位"感覺都好淒美,我覺得無左SWEET的感覺,因為闖下意識將要跟朴荷分開,所以緊緊的捉緊對方都來的很苦.
有1點估不到的,就是那繡帕竟有芙蓉的名字,不知道之後會令闖下有甚麼回憶呢?

子爵府

報到。我無睇直播啊,無得同你地傾。

不過可以睇下大家既留言啦~照傾啦  發表於 12-5-17 23:46

翡翠宮

謝謝屋迷識路回家..

POPOCAT, 我也超有同感呀..

以下有小小說話發表.

朴有天, 謝謝你做我的手下, 你的多彩多藝, 唱歌, 跳舞, 音樂創作, 演藝, 最重要是你有多PRO. 一是不做, 做就全程投入. 這裡投過李恪王世子的角色, 香港BK多了好多姐姐認識你, 認同你. 繼續努力.

韓智敏, 謝謝你讓我認識你這位內外兼自然美的女演員, 我喜歡妳.

三寶, 你們太可愛, 太有愛了. 你們以後有劇也會多多關注.

la_source  THX  發表於 12-5-18 09:48
Octoberchu  thanks magmag, this is the only place I can talk about k-drama, nice to chat with you all......  發表於 12-5-18 00:01
 多謝你magmag,讓我們認識有天;多謝有天,讓我們互相認識!  發表於 12-5-17 23:57

男爵府

I am here

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

男爵府

報到先!

翡翠宮

雲 發表於 12-5-17 23:44
超期待下星期的大結局,但又好唔捨得闖下和朴荷,還有跟大家一起聊劇的日子,忐忑!
觀今集的節奏那麼明快,相信 ...

闖下可能知道死的是芙蓉啊. 我也好忐忑..雖然共睡欠粉紅, 但見到闖下和PARKA這麼安心的, 大家手連手, 心連心, 我也好感動了.

la_source    發表於 12-5-18 09:48

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

闖下同朴荷大家都知道將要分開,個重心情真係好傷心~
點面對呀!
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

伯爵府

果真是純純的愛!!!

水晶宮

引用:Quote:雲+發表於+12-5-17+23:44+超期待下星

原帖由 MagDog 於 12-05-17 發表
闖下可能知道死的是芙蓉啊. 我也好忐忑..雖然共睡欠粉紅, 但見到闖下和PARKA這麼安心的, 大家手連手, 心連 ...
呢場床戲真係有D悲傷感

翡翠宮

我已經無力猜劇情了. 我以為GRANDMA死泰瑢可能會醒過來. GRANDMA這麼淒良, 親兒子和親孫又見不到, 闖下是假孫子也不理, 也疼他..

外邊其實也好怒氣. 都是泰武和世娜出場太多..
也心痛演員們. 我都是POST圖, 美男計最中用.. 有天著這個COLOR真是好看啊.

la_source  藍叔著藍也讚  發表於 12-5-18 09:49
fatdenden  穿淺藍很讚  發表於 12-5-18 00:50
 但係奸角唔出做唔到衰野喎!不過餘下2集應多王世子了,仲要係戲啊~  發表於 12-5-18 00:20

男爵府

相信古代的芙蓉就是為了闖下而犧牲的,just like 今集為對方犧牲.朴荷的出現解開了世子妃之謎.
我又忽發奇想:如果大家的命運在300年前300年後都一樣的話,咁即是說300年後變了植物人的泰容的命運不是跟闖下一樣嗎?難道闖下在300年前都逃不過一劫?好可怕呀!

定或是:芙蓉在300年前為闖下擋了一劫,闖下沒事,可以穿越時空;300年後由泰容先被泰武打了下水,承擔了朴荷將來的劫(車禍),於是朴荷可以穿越時空.

看屋劇令我的思緒停不了

首頁
12345...67

尾頁

跳至