跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: share 訂購 goon "M' 碼尿片

hi all,

我仲等緊 wynnekitty 覆可唔可以起卓悅度訂貨, 佢表姐起度做可能會平過 "東西"度買, 如果佢仲唔覆既話, 我就照舊起 "東西" 度訂, 有冇意見

peg & oscarma 你地會唔會考慮要多包, 咁我地就可以齊頭訂 3 箱呢 如果冇問題既話我要訂架啦, 唔係我驚 22/1 未必送到貨~~~

貓貓媽咪........................................2 包
mandy .........................................2 包
sirlam...........................................2 包
peg ............................................. 1 包
oscarma........................................1 包
simonfamily
touimiya........................................2包

大宅

貓貓媽咪,

Please check pm!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

公爵府

sirlam, oscarma, peg, mandy, touimiya,

wynnekitty覆左啦: <"m" size now 冇貨
價錢好似係$63/pkg 有63塊, 我唔sure 個prices.
一定係平過"東西"度訂.>
咁你地打算搵等 wynnekitty 卓悅有貨先訂, 還是起"東西"訂
另 peg 提意遲 d 先訂, 因為未有咁快用到, 費事左"訂", 意見如何..........

貓貓媽咪........................................2 包
mandy .........................................2 包
sirlam...........................................2 包
peg ............................................. 1 包
oscarma........................................2 包
touimiya........................................2包

而家仲有 1 包, 有冇人會要多包

男爵府

[/url]

男爵府

幾時訂, 訂邊間, 訂細包定大包 - 我全部冇意見, 只要通知我就 ok, 我會比錢. thanks.

但係我已經用緊 pampers M 碼, 如果我用到 L 碼都未訂的話, 咁我就唔訂, 我怕唔啱著, 不過我諗冇咁快

但係話時話, 我就想快 d 訂, 用左好用的話, 我就唔用 pampers 嘛~
[/url]

大宅

話時話, 沉日見到一仔, 我覺得佢同我個仔咁上吓大細, 點解佢咁快用 m 碼架.. 我仲有成 8 包 s 碼 ( 1 包 pampers, 7 包 merries ) , c 啦, 我驚阿仔好快唔啱著喎 :-( :-(

大宅

貓貓媽咪,

我無所謂, 你地最後決定係邊間時, 就通知我啦! 橫掂我仲用緊健力士既 nb, 仲有 3 包 nb 仲未用, 不過都好快會用埋啦, 因為差唔多一星期用 1 包, 同埋仲有 9 包 s 碼 ( 1 包 pampers, 3包 健力士, 5 包 merries )
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

公爵府

sirlam,

吓, 一仔咁快就用到 m 碼啦 你用 pampers 係咪用超薄乾爽呀, 佢地話係會細 d 架~~

我都係一咁話, 有 goon 或者 merries 我都唔會用 pampers

大宅

好媽媽勳章

貓貓媽咪,

唔好意思咁遲先覆你, 你預我一包呀 ~~

oscarma........................................2 包
touimiya........................................2 包
MashiMaro .................................... 1 包

大宅

好媽媽勳章

Sirlam,

一仔現在幾重呀 ?? 咁快用'M'碼
我仲以為 4, 5個月先用'M'碼添

講真, 我覺得pampers 一D都唔好用又貴,
但唔知點解D朋友送親都係pampers / huggies

Sirlam 寫道:
幾時訂, 訂邊間, 訂細包定大包 - 我全部冇意見, 只要通知我就 ok, 我會比錢. thanks.

但係我已經用緊 pampers M 碼, 如果我用到 L 碼都未訂的話, 咁我就唔訂, 我怕唔啱著, 不過我諗冇咁快

但係話時話, 我就想快 d 訂, 用左好用的話, 我就唔用 pampers 嘛~

大宅

MashiMaro,

re: 唔知點解D朋友送親都係pampers / huggies
因為大多數人都只係對依兩個品牌在廣告上有所認識嘛! 所以, 你話廣告既宣傳係有幾大既影響力!

如果只係pampers 同 huggies揀, 我會揀huggies多D! 平D and 大條D!

Sirlam,

re: 一仔現在幾重呀 ?? 咁快用'M'碼
我都想知! ?-( ?-( 我記得我個仔果時到要去到5-6個月時才轉M碼!

大宅

我有個朋友個囡, 而家 14 個月都係用緊 "m" 碼渣 皆因佢出世得 5 lbs & 佢一路食得唔係好好, 所以比較細粒

男爵府

MashiMaro, oscarkongmama & 準媽媽

我估一仔大約有 5kg, 但係佢褲 '浪' 深呀, 細碼會漏 c, 而且大脾好緊呀, 一定要著中碼.

不過我都覺得 pampers 中碼腰位都唔係好高, 唔知會唔會好快要換大碼?!
[/url]

男爵府

貓貓媽咪

我唔係用超薄乾爽, M 碼都係綿柔, 所以我想快 d 試 merries 同 goon, 如果 ok, 我就唔用 pampers.
[/url]

公爵府

sirlam,

咁 mandy 禽日打左電話比你未, 佢話會比 merries 你試吓先, 如果o.k. 既就可以遲 d 先訂 goon.

MashiMaro,
冇問題, 預你 1 包........
係啦, 都唔知點解 d 人淨係識 pampers 同 huggies 呢 ? 包括我在內

公爵府

不如我地投票睇吓想幾時訂 goon "m" 碼, 因為個個都話冇所謂, 所以我都唔知訂唔訂好 ?-(

想 22/1 攞既 ....................遲 d 攞既 (幾時)
-------------------------------------------------

大宅

既然大家都冇意見, 不如你過咗年睇東幾時開市先訂啦, 我諗過年前大家都 BUSY, 都應該冇時間去你到 PICK UP 架啦 ?-(

公爵府

sirlam,

mandy 搵左你未呀, 咁你仲急唔急住要片片
如果唔急既話, 我地就等過左年先訂啦......
oscarma, sirlam, mandy, MashiMaro, touimiya 你地有冇意見 ?-(

準媽媽 寫道:
既然大家都冇意見, 不如你過咗年睇東幾時開市先訂啦, 我諗過年前大家都 BUSY, 都應該冇時間去你到 PICK UP 架啦 ?-(

首頁

尾頁

跳至