自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章

krauterweiblein 發表於 12-11-2 11:42
回覆 9594 的帖子

即係幾錢

around $288 / months

I join 2 years ago, they need me sign 3 years contract,
every month hkd$300, all club.

but they need me pay within 1 year.
that's mean every month $900 for first year,
another 2 years no need to pay.

水晶宮

熱血金章

佢地叫我簽六十個月約囉,痴孖根的

they said I need to sign 60 months contract,
but I need pay within 2 or 3 years (I forgot)
not pay every month

every month around 288

very crazy!!!

複式洋房

回覆:黄埔California 入會/月費

不過而家我做2年,1個月都要332
好彩我個sales無狂叫我join大d

侯爵府

焦糖媽 發表於 12-11-2 11:46
到時去做運動成日有教練走埋黎話你咁樣做唔啱,嗰樣做唔得,然後叫你磅重,測脂, 遊說你 join 教練 package... ...

我試過中招, 俾兩個教練挾咗4K, 嗰個咁嘅堂我當然死都唔上. 之後我做咗以下措施:
1)將銀包鎖喺LOCKER, 電話跟身(以便有乜事就求救/報警)
2)任何教練走埋嚟講乜都唔啋佢
3)如果教練靠近我部機(我上次就係俾個教練撳停部機跟住挾走), 我即刻落機走人
4)如果做緊重量訓練嗰陣教練有任何動作掂到我身體,立即大叫, 趁佢呆咗嗰幾秒趕快走人
如此做咗6年, 冇不愉快事件發生.

侯爵府

親子王國15週年勳章

YolandaTam 發表於 12-11-3 12:50
我試過中招, 俾兩個教練挾咗4K, 嗰個咁嘅堂我當然死都唔上. 之後我做咗以下措施:
1)將銀包鎖喺LOCKER, 電 ...
我直頭連錢都唔拎去添呀 (因為本身住附近)

其實撇除 d course 貴唔貴既問題,佢地真係勁煩,尤其夜晚晚飯後無咩人既時間...成日都走埋黎...我同我妹妹嗰陣係 family plan,一睇就讀緊書無錢,都照焗你...攪到我妹都唔敢一個人去做 gym...其實我又唔係話想幾耐減幾多磅,我只係想一星期幾日去用下啲機,焗下桑拿咁...

後來完左約又叫我地續,不停打黎話送個測脂比你,免費,不過,見過鬼都怕黑 lu......

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:焦糖媽+發表於+12-11-2+11:46+到時去

原帖由 YolandaTam 於 12-11-03 發表
1)將銀包鎖喺LOCKER, 電 ...
同facial ba 有得揮喎

總有離別的時候

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:黄埔California 入會/月費

首頁

尾頁

跳至