懷孕前後

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

我知大肚係會有妊娠紋,但唔使咁誇呀!
廿幾週已經開始爆,兩邊腰側、胸、跟住到個肚、落埋大脾,宜家連格拉底都有!使唔使玩到咁大呀!
醫生話我係皮薄,咁我希望係餡靚啦

ChinoB  好犀利  發表於 12-9-14 01:53

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:大佬!使唔使爆成咁呀!

呢d係早幾日嘅相,剛剛沖涼先發覺連格拉底都有!

ChinoB    發表於 12-9-14 01:53

大宅

有無擦肚紋膏呀

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大佬!使唔使爆成咁呀!

好誇張啊你幾時生????

禁止訪問

大宅

嘩...真係爆得好勁喎...你而加幾多週呀...?你話你20幾週就開始爆嗎...?咁你有無搽肚紋膏呀..?

男爵府

引用:我知大肚係會有妊娠紋,但唔使咁誇呀! 廿

原帖由 Jayelle 於 12-05-25 發表
我知大肚係會有妊娠紋,但唔使咁誇呀!
廿幾週已經開始爆,兩邊腰側、胸、跟住到個肚、落埋大脾,宜家 ...

大宅

大佬!使唔使爆成咁呀!

你係咪係咁R,我做左個pat pat黎做實驗,宜家差唔多35w個pat pat一直都無咩紋,直到前幾日沖涼起勢咁R佢咁就大獲了,宜家個pat花到無人有!我d皮都係好薄,由有左三個月到宜家一日搽兩次肚紋膏都無用個肚都係花過花面貓宜家扯白旗等佢出世至算

侯爵府

三個月左右開始有搽,不過好懶同成日唔記得,搽得好疏。
不過都唔會搽埋格拉底啦!
Edd 30/5,諗住仲有幾日,都唔會再衰得去邊,點知,低處未算低!

侯爵府

引用:你係咪係咁R,我做左個pat+pat黎做實驗,宜

原帖由 未來人生 於 12-05-25 發表
你係咪係咁R,我做左個pat pat黎做實驗,宜家差唔多35w個pat pat一直都無咩紋,直到前幾日沖涼起勢咁R佢咁 ...
冇r, 因為我一早就知愈r愈多,痕我只會用手指肉摸下佢就算,再痕就搽肚紋膏。唔知關唔關我肥得太多事,我有之前係107磅,宜家係158磅,每日都重緊... 我釘

50246419  你孖胎呀??  發表於 12-5-26 17:54

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大佬!使唔使爆成咁呀!

唉,我有一日個肚好痕,未r下佢,點知返屋企就知出事,lup左幾條痕,好彩無色咋,而家唔敢再r..
個日好似撞鬼,著左條新褲就痕到咩咁。
好彩範圍細,同得4條,而家無痕無r..就無爆啦。

個時先23w....大家未爆既唔好手多,真係會r出事架。

大宅

大佬!使唔使爆成咁呀!

你是否孖胎?医生話生完用A酸有用。懷孕不可用,你生完找皮膚科啦。我都有紋,我生了四十天。下星期找医生

別墅

嘩,你個肚好大呀,睇書話BMI適中嘅話理想重25-30 lbs咋?

別墅

好似話遺傳好大關係,你媽媽唔知係咪都有?另外關鍵係肚大得太快啊!

侯爵府

引用:你是否孖胎?医生話生完用A酸有用。懷孕不

原帖由 straberry123456 於 12-05-25 發表
你是否孖胎?医生話生完用A酸有用。懷孕不可用,你生完找皮膚科啦。我都有紋,我生了四十天。下星期找医生

...
唔係喎,一個小公主,仲要係中細碼b咋,都唔知d磅數邊度黎!
咁好,你睇完話我知睇成點,唔該哂!

ddaa  你個肚咁尖, 我仲以為你係陀仔TIM!  發表於 12-5-25 11:03

侯爵府

引用:嘩,你個肚好大呀,睇書話BMI適中嘅話理想

原帖由 yyjanice 於 12-05-25 發表
嘩,你個肚好大呀,睇書話BMI適中嘅話理想重25-30 lbs咋?
其實我一日食2餐架咋,why me!?

大宅

大佬!使唔使爆成咁呀!

嘩…真係爆得好犀利,我重左4x磅,1號開刀,都爆左幾條

侯爵府

引用:好似話遺傳好大關係,你媽媽唔知係咪都有?

原帖由 yyjanice 於 12-05-25 發表
好似話遺傳好大關係,你媽媽唔知係咪都有?另外關鍵係肚大得太快啊!
佢有,但係normal果d囉,唔算好勁,佢增磅都冇我咁多。
佢話:我生你果時都一百五十幾磅啦!
我:但你陀我之前一百廿幾磅喎,阿姐!mouth:

禁止訪問

大宅

畀面勳章

我36週,日日望住自己個肚以為好大,見到妳個先知咩叫大!好利害呀!

首頁
12345...9

尾頁

跳至