夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 你地有冇"情夫"?

ringoivy,
當1個人心灰意冷到唔想做人既時候, 就會好多野都唔怕, 不過依家諗通左, 唔會架啦。
只想好好栽培個女長大, 佢真係好生性。

ringoivy 寫道:
你都幾大膽兼隨便同人在綱上傾兩傾就出黎拖手 不過好彩你都識臨危立馬, 有時個男人做左對你不忠時, 未必要以身示法去報復的, 否則誤了自己又誤了個女就唔好啦, 記得下次咪再試啦 [quote]
rprp 寫道:
ringoivy, 見過幾次面, 拖過手咁。

民房

rprp 寫道:
我情夫都話過雖然唔再愛佢老婆, 因為老婆唔關心佢, 仲成日好惡對佢, 只當佢係搵錢養家的機器, 不過佢就好愛佢2個女, 會為左2個女唔同老婆分開, 只會出去搵個情人知己。
我諗好多有家庭仔女而婚姻生活唔愉快既男人都係會咁做。

[quote]
joey1201 寫道:
搵個有夫之婦冇咁"陀手lung腳"呀嘛!

記得當日我同情夫講話準備同老公離婚,佢好開心,話以後我淨係屬於佢一個;但當我希望佢同老婆離婚同我一齊,佢就話短期內都冇辦法dum低佢同兩個女。

唉!人都係自私!

:-( :-(
]

冇錯, 我曾經愛過既男人都係咁

公爵府

我仲有個半月結婚了,我未同我未來老公一齊時我同凡另外一個人拍拖,但外於佢同我身份太"玄旋"佢超靚仔,我都唔差但佢更什,而且佢非常有錢架(隱形富豪)早前佢生日我SEAN左生日快樂俾佢,佢之後有日半夜打俾我叫我出黎飲野,本來已著好衫,但最後我都無,因為我好驚一見面大家就出事 所以都係留番大家最開心既回憶係心中便算,

禁止訪問

禁止訪問

大宅

完全同意!對住一個已經想死……

大宅

真係千其吾好玩依d 嘢! 煩死人!
如果認真嘅仲大穫!

男爵府

真係唔好呀!!!!諗下就得、做就唔好了

正所謂,一失足成千古恨 :-( :-( 到時2頭唔到岸時,就弊家NEL啦

大宅

講黎講去,我都知自己係唔可以放手。
覺得同情夫既感情,係比任何人深厚,果種感覺唔識形容。雖然知道佢最愛既並唔係我,但係我覺得自己真係好愛佢。我知道自己唔會為佢拋夫棄子,唔會為佢做一D傷害到我屋企人既野;我唔知同情夫仲可以Keep幾耐,但係至少,到而家我地都仲愛對方。

翡翠宮

諗通左咪好囉 [quote]
rprp 寫道:
ringoivy,
當1個人心灰意冷到唔想做人既時候, 就會好多野都唔怕, 不過依家諗通左, 唔會架啦。
只想好好栽培個女長大, 佢真係好生性。

翡翠宮

cecileung,

你根本就係挖緊個窿比自己踩, 你有幾愛佢我真係睇唔到同feel唔到, 事關你話, 你唔會為左佢而放棄自己個家就知你有幾愛佢啦 ?-( 你根本就係一個自私既人黎, 想一腳踏兩船之嘛 有邊個唔想好似你咁, 周圍既人都對自己好鍚自己呵護自己呀 但人唔可以咁自私, 只為自己著想, 你都要為下你個老公, 你既小朋友著想, 萬一你咁做比老公再發現佢真係會再一次願諒你咩 醒下啦, 係你個情夫先甘願比你耍架咋 :tongue:

大宅

其實情夫都冇要求過我為佢做D乜,佢都叫我小心D唔好比老公知,唔係就會咩都冇,哩點我都明。
我老公係懷疑過我地,但係因為搵唔到D實質既證據所以都冇乜野做過,但係有時我自己都會心虛,講起D關於佢既野我都會避忌,我都怕自己有一日會講錯說話。
偷情並唔容易,有時都覺得幾辛苦。

洋房

其實cecileung post 呢個主題

大宅

Joey, 你講得非常好! 我都吾知佢係乜心態! 個男人無老婆都可能會有結果, 但明知無可能有結果又要繼續一齊又要講d o甘嘅嘢:又話唔會為佢拋夫棄子,又話唔會為佢做一D傷害到屋企人既野, 又話驚比老公知, o甘繼續一齊為Й呢? 究竟想點??? ?-( ?-( ?-( [quote]
其實cecileung post 呢個主題

別墅

唔排除第日連d仔女都知道埋,到時唔慌唔辛苦囉,d仔女知道個媽媽做出d咁野,真係個面唔知放去邊度,最慘又唔係d仔女自己做錯左,到時佢地大個實係連眼尾都唔哨你,好孤獨!一陣比你老公搵到證據,嘩!一定同你離婚,官司都唔洗打,仔女自動跟你老公,都唔知佢會唔會比善養費  一定會係咁

由 CeciLeung 於 2006-01-18 13:32:02

其實情夫都冇要求過我為佢做D乜,佢都叫我小心D唔好比老公知,唔係就會咩都冇,哩點我都明。
我老公係懷疑過我地,但係因為搵唔到D實質既證據所以都冇乜野做過,但係有時我自己都會心虛,講起D關於佢既野我都會避忌,我都怕自己有一日會講錯說話。
偷情並唔容易,有時都覺得幾辛苦。

男爵府

其實我覺得最主要一個原因"自私", 好似好唔甘心甘 ~ 但你有無諗過你老公和個囡呢?和情夫一齊簡直係浪費時間, 如果比你老公知道可能好大鑊, 你自己諗諗啦!
Don't worry!Be happy!

男爵府

絕對贊成!甚至可能更糟呢!

[quote]
rprp 寫道:
我覺得無柴、米、油、鹽夾在中間的愛情,感覺雖然令人好enjoy, 想深一層, 如果當中加埋日常生活的鎖事及 柴、米、油、鹽, 可能換左另一個男人都會差不多。

[/quote]

非常同意!!甚至可能更糟!!
有時感情好空虛或者想要d滋潤時迷下偶像咪算咯,
一樣冇結果但唔會淒涼喎,何必搞咁多傷害
同人enjoy完就返屋企舒服冇手尾跟,一心同你支撐屋企
果個真係又可憐又淒涼架!!唔好咁啦~~pls~
掉返轉頭男人出去搞女人做老婆都一樣咁淒涼!!回頭是岸!!

大宅

我Post哩個Topic已經寫得好清楚,我只係想知道"你地有冇情夫"之嘛,冇乜特別用意,我唔係覺得困擾,唔係想搵人開解,更加唔係想搵人認同&支持,唔好誤會。
如果你地想比意見我,話比我知你地既經歷,同我分享,我好樂意去聽,亦都好多謝你地,但係希望你地都明白,個決定始終係我自己定,有d野,並唔係你地想點就點,我知道自己做緊咩。
好多謝你地咁多位既勸告/忠告。

洋房

各位姊妹,收到啦!我

大宅

Thx。
但係都想重申一句,我並唔係要�想你地收聲,大家都有言論自由,你地可以繼續講�發表意見。但係,希望你明白,我唔係咁既意思,我唔係想你地收聲唔好再講。
我承認我係執迷不悟,但係哩d係我既問題,係唔係?

首頁

尾頁

跳至