夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 你地有冇"情夫"?

我結婚13年, 因為唔開心, 好想有人關心自己, 2年前上網認識了一位男朋友, 他已婚, 後來發覺自己唔可以做d遺背良心既事, 所以只維持了1年便結束了這段關係。

民房

無, 因為過唔到自己。
ringoivy 寫道:
咁你地有無上過床呀 [quote]
rprp 寫道:
我結婚13年, 因為唔開心, 好想有人關心自己, 2年前上網認識了一位男朋友, 他已婚, 後來發覺自己唔可以做d遺背良心既事, 所以只維持了1年便結束了這段關係。
[/quote]

民房

我41歲, 有1個女11歲, 個女好”痴”我, 好生性好乖, 所以更加過唔到自已, c6好鍾意上深圳按摩, 曾經同個按摩女有聯絡, 但死口唔認同個女人有路, 就因為咁, 所以上網搵人訴苦時識左個男人, 好在仲未有親密關係。
依家為左個女, 覺得好多野都可以忍。

gogogo~ 寫道:
你幾多歲咖 ? 有細路仔嗎 ?
相信你經過呢件事之後會更加珍惜呢個家 ! 好想忘記自己曾經做錯事呢一個事實 .

[quote]
rprp 寫道:
[/quote]

民房

ringoivy, 見過幾次面, 拖過手咁。

rprp咁你同情夫係咪只係網上談情咋, 無見過面架

ceciLeung 我都唔明點解你唔決絶d對個老公而跟情夫 反正你都話你老公對你唔好囉 ?-(

民房

781815,
我承認有些少報復心態, 但想深一層, 報復唔到c6之餘, 反而會傷害自己最愛的女兒, 經過呢年的經驗, 我反而睇開左d, 為左你個仔, 要睇開d。

781815 寫道:
rprp: 我處境有d似妳, 得不到老公的關心。
我還有一個4 year old 的仔•
有時都想好似妳們, 可能是報服。

民房

我覺得無柴、米、油、鹽夾在中間的愛情,感覺雖然令人好enjoy, 想深一層, 如果當中加埋日常生活的鎖事及 柴、米、油、鹽, 可能換左另一個男人都會差不多。

民房

我情夫都話過雖然唔再愛佢老婆, 因為老婆唔關心佢, 仲成日好惡對佢, 只當佢係搵錢養家的機器, 不過佢就好愛佢2個女, 會為左2個女唔同老婆分開, 只會出去搵個情人知己。
我諗好多有家庭仔女而婚姻生活唔愉快既男人都係會咁做。

[quote]
joey1201 寫道:
搵個有夫之婦冇咁"陀手lung腳"呀嘛!

記得當日我同情夫講話準備同老公離婚,佢好開心,話以後我淨係屬於佢一個;但當我希望佢同老婆離婚同我一齊,佢就話短期內都冇辦法dum低佢同兩個女。

唉!人都係自私!

:-( :-(
]

民房

ringoivy,
當1個人心灰意冷到唔想做人既時候, 就會好多野都唔怕, 不過依家諗通左, 唔會架啦。
只想好好栽培個女長大, 佢真係好生性。

你都幾大膽兼隨便同人在綱上傾兩傾就出黎拖手 不過好彩你都識臨危立馬, 有時個男人做左對你不忠時, 未必要以身示法去報復的, 否則誤了自己又誤了個女就唔好啦, 記得下次咪再試啦 [quote]
rprp 寫道:
ringoivy, 見過幾次面, 拖過手咁。

民房

記住要堅持唔好聽佢電話,只要個心諗住自已個小朋友,妳就一定會做得到!呢啲係我嘅經驗。

CeciLeung 寫道:
各位Mami,正當我响度沾沾自喜以為自己唔再理情夫既時候,情夫又再一次打比我。。。我爭扎了好耐(30秒∼哩30秒真係耐),個心唔知聽唔聽好,15、16,最後我冇聽,不過佢留了言比我,我未,都唔知聽唔聽好,點算。。。

首頁

尾頁

跳至