時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

無恥佢認左第二, 仲邊有人敢同佢爭, 無人認第一

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re

spirit_07 發表於 12-6-5 16:27
回覆 rabbit75 的帖子

1.我不是有生意來,是有生以來...也是隨手隨意,閣下是否方便,不在考慮之列 ...

你唔認幫大陸人我都奈你唔何嘅……
你要報平機會?唔好怕麻煩啦!係就快啲報啦………溫馨提示下你啦,記得帶香港身份證報啦……報警都要帶香港身份證啦……仲要帶相關証明啦………最好Cap圖仲有超相關連結…我隨時等你啦…………
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

別墅

其實當年八九六四,D學生初期只係要求改革,到後期都有趁機要求李鵬下台。難道果D學運人士都係無恥小人?

六四精神就係要趕走貪污腐敗無人性既政府。六四晚會強調薪火相傳,就係要秉承當年學運人士既信念,咁指責隻變色狼有咩問題?

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好憎阿李X人!!!
正一小人, 唯恐香港不亂, 仲要扮晒正義.

複式洋房

janet_chan 發表於 12-6-5 16:41
其實當年八九六四,D學生初期只係要求改革,到後期都有趁機要求李鵬下台。難道果D學運人士都係無恥小人?

...

CY 都未上任,已經要指責佢係貪污腐敗無人性既政府?

這個莫須有罪名,慘過當年岳飛!

大宅

要人地唔話你, 第一件事係做好自己, 唔係鬧番人轉頭轉移視線.

別墅

trevor12271 發表於 12-6-5 16:57
CY 都未上任,已經要指責佢係貪污腐敗無人性既政府?

這個莫須有罪名,慘過當年岳飛!
佢一直擔任既行政會議都屬於政府體系,8萬5佢有份提出黎你唔記得了? 咁佢都唔屬於政府?

禁止訪問

翡翠宮

Re

spirit_07 發表於 12-6-5 17:24

政府在行政上雖然不濟,但絕非一事無成。閣下可能未知,1823 Online便是一個很好用 ...

咁你咪打1823試下囉,辛苦曬你啵,正義嘅大陸使者!

spirit_07  一點也不辛苦,用電腦即可,不用客氣!  發表於 12-6-5 19:41
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350

翡翠宮

spirit_07 一點也不辛苦,用電腦即可,不用客氣! 發表於 22 分鐘前

我等住睇你好戲啵
我唔介意你撳我個名睇我發言記錄喎

歡迎~~歡迎~~

伯爵府

rabbit75 發表於 12-6-5 16:38
你要報平機會?唔好怕麻煩啦!係就快啲報啦………溫馨提示下你啦,記得 ...

完全不知所謂 !

spirit_07  rabbit75,是不知所謂,所以討厭。不要倒果為因呢!  發表於 12-6-6 07:58
spirit_07  唉!除表達能力外,下面的原來連理解能力也有問題,真可憐!  發表於 12-6-6 06:01
rabbit75  你討厭的就係(完全不知所謂)...我明白啦  發表於 12-6-6 00:35

伯爵府

rabbit75 發表於 12-6-5 16:38
你要報平機會?唔好怕麻煩啦!係就快啲報啦………溫馨提示下你啦,記得 ...

你認為用書面語講話就係大陸人嗎 ? 我係女人, 我討厭你用這種比喻 !!

禁止訪問

翡翠宮

spirit_07 發表於 12-6-5 21:07

抱歉!恕難從命。

好一句「人在做,天在看」
大家咁話

琥珀宮

李卓人趁機利用六四攻擊CY真無恥小人

黑口黑面,奧巴馬咪係囉,佢都攞到諾貝爾和平獎咯。咁,梁振英都要努力,憑黑口黑面及呢未來幾年時間攞番個諾貝爾和平獎,向奧巴馬睇齊,掌聲鼓勵

琥珀宮

李卓人趁機利用六四攻擊CY真無恥小人

李生原來係讚梗梁振英咋,大家放鬆d

翡翠宮

35C9 發表於 12-6-5 20:30
你認為用書面語講話就係大陸人嗎 ? 我係女人, 我討厭你用這種比喻 !!

我由始至終都話係大陸人
唔係話人係大陸人

spirit_07  照抄即可﹕敢做唔敢認果然係所謂泛(不是)民本色  發表於 12-6-6 05:54
spirit_07  言不由衷,一看帖#22便知何所指了。  發表於 12-6-6 05:48

大宅

李X人真係禮義廉(無恥), 如果沒有法律責任,真想打佢一身

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

大家討論時請保持網絡禮儀,就事件本身討論,勿再互相攻擊了,否則我又要出警告牌.

Red2008

子爵府

引用:Quote:trevor12271 發表於 12-6-5 12:13 如

原帖由 spirit_07 於 12-06-05 發表
咦!那世上又何必有宗教呢?難道所有佛教徒,天主教徒,基督教徒...,盡皆魯莽?
此外,方政雙腿是自毀的嗎 ...
冇資格架:;pppp:咁邊個有資格丫

首頁

尾頁

跳至