自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問平時星期日(不是重陽或清明前後)揸車去哥連臣角靈灰閣可以停泊在那裡, 會否有閘不淮駛入? 請問有冇人知, 謝謝!
[img align=right]www.yahoo.com.hk[/img]

珍珠宮

我星期六去完因為佢地有工程唔准駛車入去,你泊係路口行入去

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

應該要申請㗎? 打去辦事處問問最好

水晶宮

回覆:哥連臣角靈灰閣泊車

停在任何不阻人/車地方,前排去過。

大宅

回覆 jojoplanet 的帖子

謝謝
[img align=right]www.yahoo.com.hk[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章

泊係路邊唔阻車就可以.

大宅

回覆 小倩 的帖子

謝謝

大宅

回覆 shannnb 的帖子

謝謝, 因我要去二期靈灰閣, 之前未曾到過該處, 請問要行多遠?

水晶宮

引用:回覆+shannnb+的帖子 謝謝,+因我要去二期

原帖由 仔仔jj 於 12-06-06 發表

謝謝, 因我要去二期靈灰閣, 之前未曾到過該處, 請問要行多遠? ...
唔清楚邊座係2期,但閒日可以開車到最最最近既位,唔會好遠。我屋企閒日帶老人家去,方便d。

大宅

首頁

尾頁

跳至